AK Parti Adaylari Taskin Ve Geçit Seçim Çalismalarini Sürdürüyor

AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin ile Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit, seçim gezilerine devam ediyor.

AK Parti Adaylari Taskin Ve Geçit Seçim Çalismalarini Sürdürüyor
AK Parti’nin Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, partisince düzenlenen mahalle toplantisinda vatandaslarla bir araya gelirken, Yesilyurt Baskan Adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit’te konteyner kentleri ziyaret ederek depremzedelerle bulustu.

AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin beraberinde AK Parti Malatya Il Baskani Namik Gören, AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Ilçe Baskani Ilhan Ilhan ile birlikte Büyük Mustafa Pasa Mahallesi’nde düzenlenen ortak mahalle toplantisinda vatandaslarla bir araya geldi. Programda ilk olarak konusan AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Ilçe Baskani Ilhan Ilhan, 31 Mart’ta hedeflerinin yüzde 85’in üzerine çikmak oldugunu söyledi.



“Hizmete ve eser üretmeye haziriz”

Hizmete, eser üretmeye hazir olduklarini kaydeden AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin ise Türkiye Yüzyili belediyeciligi için durmadan yola devam edeceklerini belirtti.

Aga, pasa olmaya degil vatandasin hizmetkâri olmak için yola çiktiklarini kaydeden AK Parti Battalgazi Belediye Baskan adayi Bayram Taskin, “Belediye baskanligi halka hizmet etme makamidir. Bizler de sizlere aga, pasa olmaya degil hizmetkâr olmaya gelecegiz. Önümüzdeki 5 yili Battalgazi’mizi sosyal ve kültürel belediyeciligin baskenti yapmak için seferberlik ilan ediyoruz. 5 yillik hedefimizin öncelikli kismini deprem alacak, bunun yaninda Battalgazi’mizde sosyal hayati daha nasil güzellestiririz bunun gayretinde olacagiz. Hizmete ve eser üretmeye haziriz” dedi.



“Milletin kaynaklarini yine millete harcadik”

AK Parti Malatya Il Baskani Namik Gören ise konusmasinda milletin kaynaklarini her zaman milletin istifadesine sunduklarini belirterek, “Tüm hizmet alanlarinda 80 yili askindir yapilan hizmetlerin 2 katini bu 20 yila sigdirma firsati bulduk. Sizlerin destegi ile milletin kaynaklarini yine milletin emrine sunduk” ifadelerine yer verdi.

Konusmasinda muhalefeti de elestiren Gören, “Bugünlerde babasindan kalan mirasi kendisi gibi hak sahibi olan öz kardesleri arasinda adil paylastirmadigi için adliyelik olmus birisi, devlete, vatandasa adil düzen getirmekten bahsediyor. Yine ildeki uzantisi olan temsilcisi de ahlakli belediyecilik slogani ile çiktigi yolda meclis üyeliklerini haraç mezat satiliga çikardi. Bu durumu gerek yereldeki teskilati gündeme getirdi, bunun üzerine teskilattan sorumlu genel baskan yardimcilari partisinden istifa etti. Ve istifa ederken de, ‘Biz Cumhurbaskanimiz ile ittifak olalim dedik, biz AK Parti ile ittifak olalim dedik ama bu arkadaslar AK Parti’nin artiklari ile ittifak oldu’ dedi” ifadelerini kullandi.

“AFAD burada görevini çok iyi yapiyor”

AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit ise AFAD Malatya Il Müdürü Ali Altindal ile 112 Acil Çagri Merkezi Müdürü Metin Unutkan’i ziyaret etti. Burada çalismalar hakkinda bilgiler alan Geçit, daha sonra beraberinde AFAD Il Müdürü Ali Altindal ile birlikte Manas Konteyner kenti ziyaret etti. Vatandaslarla tek tek görüsen Prof. Dr. Geçit, sorunlari ve talepleri dinledi. Depremin izlerini en kisa sürede sileceklerini kaydeden Pof. Dr. Ilhan Geçit, “Manas konteyner kentimizi ziyaret ettik. Aday gösterildikten sonra buraya yaptigimiz ikinci ziyaret. Onlara ilk ziyaretimizde AFAD müdürümüzle birlikte Subat ayinda ikinci kez ziyaret edecegimize dair söz vermistik. AFAD Il Müdürümüz Ali Bey ile birlikte ziyaret ettik. Burada gördügümüz sey su ki AFAD burada iyi çalisiyor. Vatandaslarimizin AFAD’in görev alanina giren konularda büyük ölçüde sorunu yok. Ufak tefek bazi sorunlar var ama onlar da en kisa sürede çözülecek. Merkezi hükümetimizin baslattigi konut çalismasiyla insallah en geç iki yil içinde buradaki vatandaslarimiz konutlarina yerlesmis olacak. Dün Çevre ve Sehircilik Bakanimiz bu sözü ifade etmisti. Iki yil sonra Malatya’da depremin izlerini büyük oranda bitirmis olacagiz. Iki yil içinde Malatya’yi büyük oranda ayaga kaldirmis olacagiz" seklinde konustu.

Prof. Dr. Geçit, ilçede bulunan bir diger konteyner kent olan Konak Konteyner Kenti de ziyaret ederek burada kalan depremzedelerle görüstü.
Kaynak: İHA