Agri'da Ögrencilere Kitap Destegi

Agri Il Milli Egitim Müdürlügü ve Nitelikli Egitim ve Arastirma Dernegi (NEVADER) tarafindan Naci Gökçe Anadolu Lisesi ögrencilerine kitap destegi saglandi.

Agri'da Ögrencilere Kitap Destegi
Naci Gökçe Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kitap dagitim törenine, Il Milli Egitim Müdür Vekili Ishak Hasanoglu, NEVADER Baskani Azad Tekin Ulutas, okul idarecileri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Törende konusan Hasanoglu, kitap destegini saglayan NEVADER’e tesekkür ederek, "Kitap okumak, bilgi ve kültür seviyesini yükseltmenin en önemli yollarindan biridir. Siz degerli ögrencilerimizden, bu kitaplari okumanizi, okuduklarinizi anlamanizi ve hayatiniza yansitmanizi istiyoruz. Basarili bir egitim hayati için kitap okumak sarttir." dedi.

NEVADER Baskani Ulutas da, dernek olarak egitim kalitesini artirmak için çalistiklarini belirterek, "Ögrencilerimizin basarili olmasi için ders çalismanin önemini vurgulamak istiyoruz. Ders çalismak, sadece sinavlarda iyi not almak için degil, hayatta basarili olmak için de gereklidir. Bu kitaplar, sizlere yeni ufuklar açacak, hayal gücünüzü gelistirecek ve bilginizi artiracaktir. Bu kitaplari okuyun, okutturun ve arkadaslarinizla paylasin." diye konustu.

Konusmalarin ardindan Hasanoglu ve Ulutas, ögrencilere kitaplarini dagitti.

Ögrenciler, kitap desteginden duyduklari memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: İHA