GMIS Baskanlar Kurulu Toplandi

GMIS Genisletilmis Baskanlar Kurulu, Genel Baskan Hakan Yesil baskanliginda 26 Subat 2024 tarihinde Sendika Genel Merkezinde toplandi.

GMIS Baskanlar Kurulu Toplandi
Genisletilmis Baskanlar Kurulu’na Genel Baskan Hakan Yesil, Genel Baskan Yardimcisi Isa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuga, Genel Mali Sekreteri Yalçin Yigit, Genel Teskilatlandirma ve Egitim Sekreteri Tayfun Demir, Sendikamiza bagli Karadon, Kozlu, Üzülmez, Armutçuk, Amasra, Merkez Servisleri, MTA Sube Baskan ve yöneticileri katildi.

Toplantinin açilis konusmasini yapan Yesil, “Sendikal camiamizin agabeyi, mücadelesiyle sendikal anlamda yaptigi islerle herkese örnek olan bir agabeyimiz olan Sayin Pevrul Kavlak’i kaybettik. Hafta sonu Ankara’da Türk-Metal Sendikasi Genel Merkezi’nde ki anma ve akabinde Kirikkale’de cenaze törenine katilim sagladik. Ben kendisine Allah’tan rahmet, Türk-Metal Sendikasi’na, ailesine ve tüm isçi sinifina bas sagligi diliyorum. Türk isçi sinifi için büyük bir kayip ama her zaman ki gibi hayat devam ediyor. Bundan sonra bizler her zaman oldugu gibi mücadeleye devam edecegiz.” dedi.

Açilis konusmasinin ardindan gündem maddelerinin görüsülmesine geçildi. Toplantida; ek protokol, TTK’da devam eden isçi alimi süreci, örgütlenme ve 3-7 Mart Kozlu ve Armutçuk Anma Törenleriyle ilgili gündeme iliskin konular ele alindi.
Kaynak: İHA