Usak IYI Parti'de Istifa

IYI Parti Usak Il Kadin Politikalar Baskani Gülsüm Bayraktar partisinden istifa ederken, Belediye Meclis üyeligindende çekildigini açikladi.

Usak IYI Parti'de Istifa


IYI Parti Usak Il Kadin Politikalar Baskani Gülsüm Bayraktir sosyal medya üzerinden yapmis oldugu paylasimda partisinden istifa ederken, Belediye Meclis üyeligi adayligindan çekildigini açikladi.

Bayraktar sosyal medya üzerinden yapmis oldugu açiklamada 2020 yilinda katildigi IYI Parti’de son iki yildir yapmis oldugu Il Kadin Politikalar baskanligindan istifa ettigini ve Belediye Meclis üyeligi adayligindan çekildigini dile getirdi.

Gülsüm Bayraktar, açiklamasinda; “Belediye Meclis Üyeligi aday listesinin liyakatsiz ve Il Baskanimizin yakin çevresinden olustugunu gördüm. Daha düne kadar partimize bile gelmeyen kisilerden listenin olustugunu gördüm. Emek veren bunca kadinimizin emeginin göz ardi edildigini gördüm. Tepkim siralama degildir kesinlikle. Kadinlara verilen degerin olmadigini görmemdir. Genel baskani kadin olan bir parti olarak, diger siyasi partilerin kadin kollari baskanlarinin ön siralarda yer almasi, Kadin Politikalari Baskani olarak 12. sirada yer almam bize gönül veren Usakli kadinlar tarafindan hayretle karsilandi. Bu duruma sessiz ve seyirci kalan IYI Parti Usak Belediye Baskani Adayi Muhammet Gür’ü de saskinlikla karsiliyorum. Bu süreçte bize destek veren binlerce Usakli kadinlarimiza göstermis olduklari teveccühten dolayi tesekkür ediyorum. Takdiri Usak halkina ve Usakli kadinlara birakiyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA