Ordu'da Iyi Parti'den 103 Istifa

Ordu’da geçtigimiz hafta Altinordu’da 117 üyenin istifa ettigi IYI Parti’de (IP) istifalar sürüyor. Son olarak IP Kumru Ilçe Baskani Murat Ankara, yönetim kurulu ve üyelerden olusan toplam 103 kisi partiden istifa etti.

Ordu'da Iyi Parti'den 103 Istifa
IP’te sarsinti devam ediyor. Kumru ilçesinde AK Parti adayi Yusuf Yalçuva’ya karsi aday çikarilmamasi üzerine Kumru Ilçe Baskani Murat Ankara, yönetim kurulu ve bu duruma tepki gösteren 103 kisi istifa dilekçelerini Ankara Genel Merkeze gönderdi.

Istifalarla ilgili bilgi veren Murat Ankara, “Kumru’da AK Parti varsa, Iyi Parti’de var dedirttik ama kiymet bilinmedi. Vefasizliklari hep içimize attik. Bunun üzerine Kumru’da IP aday bile çikaramadi. Bu zihniyetle düsünen insanlar, yönetime ve özellikle Kumru seçmenine ihanet etmistir. Kumru’yu seçeneksiz ve tek bir partiye teslim etmislerdir. Bu ayip kendilerine yeter. Maalesef Kumru AK Parti’ye teslim edilmistir. Pazarliklarin kurbani olmustur. Kumru ve biz bu yapilanlari hak etmiyoruz. Bu sebeplerden dolayi yönetim kurulu karari alarak istifa karari aldik. Kararimizi üyelerimize teblig ettikten sonra onlarca üye bu duruma tepki göstererek istifa ettiler” dedi.

Kaynak: İHA