Kemer Nürnberg'de Tanitiliyor

Kemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Cemal Sahin ve Kemer Yöresi Tanitim Vakfi (KETAV) Genel Sekreteri Filiz Ceylan, Freizeit Messe Nürnberg Fuari’nda Kemer Belediyesi tarafindan özel olarak hazirlanan Kemer standinda ilçenin tanitimini yapiyor.

Kemer Nürnberg'de Tanitiliyor
Nürnberg’in, yürüyüs ve bisiklet turlarini tercih eden bir bölge olmasi sebebiyle yürüyüs ve bisiklet destinasyonu olan Kemer’e fuar alaninda daha fazla ilgi gösteriliyor.

Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Baskonsolosu Fatma Tasan Cebeci, Nürnberg Belediye Baskani Marcus König ve Bavyera Eyaleti Çevre ve Tüketici Koruma Bakani Thorsten Glauber da Kemer standini ziyaret ederek Kemer hakkinda bilgiler aldi.

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu yaptigi açiklamada, uluslararasi turizm fuarlarina Kemer Belediyesi’nin özel olarak hazirlattigi stantla katildigina dikkat çekerek, “Kemer’i yalnizca deniz, kum ve günes kavramlariyla degil tarihi, dogasi ve spor turizmiyle de ön plana çikariyoruz. Kemer’in turizm sektöründe hak ettigi yere gelebilmesi için tüm gayretimizle çalismaya devam ediyoruz. Sektörde pazar çesitliligini artirmak amaciyla özellikle Avrupa pazarina önem veriyoruz. Yeni tanitim filmimiz de büyük ilgi görmeye devam ediyor” dedi.

Fuar, 25 Subat Pazar günü sona erecek.
Kaynak: İHA