Nostaljik 'Kadinlar Matinesi' Geri Döndü

Eyüpsultan’da nostalji rüzgari esiyor. Eyüpsultan Belediyesi, ilçede ikamet eden kadinlar için “Kadinlar Matinesi” etkinligini yeniden baslatti.

Nostaljik 'Kadinlar Matinesi' Geri Döndü
Ilçede yasayan kadinlari birbirinden renkli ve eglenceli etkinliklerle bulusturan Eyüpsultan Belediyesi “Kadinlar Matinesi” etkinligini yeniden baslatti. Osmanli Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ilk etkinlikte kadinlar bir yandan eglenceli bir gün geçirirken bir yandan da komsulariyla bir araya geldi.

Çekilisle sürpriz hediyeler

Ücretsiz yemek ve çesitli ikramlarin yapildigi etkinlikte çekilisle 25 kisiye sürpriz hediyeler verildi.

Çekilis, Eyüpsultan Belediye Baskani Deniz Köken tarafindan yapilirken Baskan Köken kazananlara hediyelerini sahnede verdi.

“Yeni projelerimizi sizlerle paylasacagiz”

Kadinlar matinesinin devam edecegi müjdesini veren Baskan Deniz Köken, “Göreve geldigimiz günden itibaren bu 5 yila yüzme havuzlarini, kütüphanelerinden gençlik merkezlerine kadar birçok hizmeti sigdirmaya çalistik. 90 projeyi Eyüpsultan’a kazandirdigimiz gibi 48 tane de Bosna’da, Üsküp’te, Anadolu’nun çesitli cografyalarinda eserler yaptik. Eyüpsultan adina oralara damgamizi vurduk. Daha yapacak çok isimiz var. 5 yil daha yapacagimiz yeni hizmetlerimizi sizlere açiklayacagiz. Plajimizi bu yaz haftada 3 gün sadece hanimlara ayiracagiz. Yakin zamanda bir sosyal tanzim satis magazasi açmak için çalismalar yapiyorum. Insallah kendi köyümüzde ürettigimiz ürünleri kendi marketimizde satacagiz” diye konustu.

Her hafta düzenlenecek olan ve çocuklar için de kayit zorunlulugu bulunan etkinlige 7 yasindan küçük erkek çocuklar da kabul edilecek. Yine her etkinlikte çekilisler yapilarak kazananlara hediyeler verilecek.

Ücretsiz servis hizmeti

Etkinlige katilmak isteyen kadinlar için Eyüpsultan Belediyesi ücretsiz servis hizmeti sagliyor. Servis otobüsleri kaymakamlik önü, Aksemsettin Veysel Karani Camii önü ve Yesilpinar Pinar Camii önünden kalkiyor.
Kaynak: İHA