Manisa Valisi Ünlü, Okullari Inceledi

Manisa Valisi Enver Ünlü, Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi’ne ziyarette bulundu. Ögretmen ve ögrencilerle bir araya Vali Ünlü daha sonra deprem tahkiki sonucu yikilan ve yeniden yaptirilan okullarin insaat alanlarinda incelemelerde bulundu.

Manisa Valisi Ünlü, Okullari Inceledi
Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa’nin Yunusemre ve Sehzadeler ilçelerinde bulunan okullari ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Ünlü ilk olarak Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti. Ögrenciler ve ögretmenler tarafindan karsilanan Vali Ünlü, siniflari gezdi. Siniflarda ögrencilerle tek tek ilgilenen ve sohbet eden Vali Ünlü daha sonra okulun yemekhanesinde ögrencilere yemek dagitti.

Vali Ünlü, Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi ziyaretinde ögretmenlerle bir toplanti gerçeklestirerek okulun genel durumu hakkinda bilgi alip taleplerini dinledi.

Ögrencilerin ihtiyaçlarini anlayip onlara uygun destegi saglamanin önemli oldugunu belirten Vali Ünlü, her bir ögrencinin bireysel yeteneklerinin ve ilgi alanlarinin dikkate alinarak onlari desteklemenin basariyi artiracagina dikkat çekti.

Vali Enver Ünlü, Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi ziyareti sonrasi deprem tahkiki sonucu yikilan okullarin insaat alanlarinda incelemelerde bulundu.

Sehzadeler ilçesinde deprem tahkiki sonucu yikilan Ali Riza Çevik Ortaokulu yerine Hayirsever Mustafa Ali Bayer tarafindan yaptirilan "32 Derslikli Münire Bayer Ortaokulu insaati ile Yunusemre ilçesinde deprem tahkiki sonucu yikilan Saruhan Bey Ortaokulu ek binasi yerine Milli Egitim Bakanligi tarafindan yaptirilan "20 Derslikli LalaPasa Ortaokulu" insaatini yerinde inceleyen Vali Ünlü, yapilan çalismalarda gelinen son durum hakkinda yetkililerden bilgi aldi.

Yeniden yapilan okullarin insaatini yakindan takip ettiklerini belirten Vali Ünlü, “Ögrencilerimizin egitim alacaklari ortamlarin güvenligi ve kalitesi, bizim önceligimizdir. Bu nedenle, insaat sürecini titizlikle takip ediyoruz ve gerekli önlemleri aliyoruz. Yapilan incelemeler sonucunda, okullarimizin modern ve güvenli bir sekilde yeniden insa edildigini görmekten memnuniyet duyuyorum. Ancak, bu süreçte herhangi bir aksaklik veya eksiklik varsa, bunlari derhal gidermek için gerekli adimlari atacagimizdan emin olabilirsiniz. Toplumumuzun gelecegi olan çocuklarimizin egitim ortamlarinin en iyi sekilde saglanmasi için çalismaya devam edecegiz. Hep birlikte daha güvenli ve saglam bir gelecek insa edecegiz." dedi.

Kaynak: İHA