Kadooglu Yag Dünya Mutfagini Taçlandiriyor

Kadooglu Yag, Kadoo markasiyla Dubai’de düzenlenen dünyanin en büyük yiyecek ve içecek fuari Gulfood’a katildi.

Kadooglu Yag Dünya Mutfagini Taçlandiriyor
19 Subat 2024 tarihinde baslayan ve bes gün sürecek olan fuarda Gaziantep Valisi Kemal Çeber Kadoo standini ziyaret ederek ülke ekonomisine büyük katkilar saglayan Kadooglu Yag’in CEO’su Celal Kadooglu’nu ve Temsilcisi Serdar Kadooglu’nu kutladi.

“Ürünlerimiz sektöründe dünya lideri olma yolunda adimlar atti”

Gulfood Dubai 2024’ün beklenenin üzerinde bir ziyaretçi akinina ugradigini ifade eden Kadooglu Yag Temsilcisi Serdar Kadooglu, “Her yil katildigimiz fuarda bu yil daha büyük ilgiyle karsilastik. Ürünlerimiz sektöründe dünya lideri olma yolunda adimlar atti, bu bizler için gurur verici bir olay. Elde edecegimiz basarilarin ülke ekonomisi, yatirimlarin gelismesi ve istihdam için de büyük önem tasidiginin farkindayiz ve bunun için var gücümüzle çalisiyoruz. Gulfood dünyanin birçok noktasindan ziyaretçinin katilim sagladigi bir fuar. Burada markalarimizi tanitmanin, geri bildirimlere bire bir ulasmanin yani sira yeni is birliklerini de degerlendirme firsati kazaniyoruz. Sektörel fuarlarda ülkemizi ve ürünlerimizi en iyi sekilde tanitiyoruz” dedi.

Kadooglu, Dubai’de Kadooglu Yag standini ziyaret eden Gaziantep Valisi Kemal Çeber’e de tesekkür ederek ziyaretin Gaziantepli firmalar için büyük bir anlam tasidigini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA