Bozbey'den Hal Esnafina Müjde

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, Bursa Sebze ve Meyve Hali’nde esnaftan alinan giris ücretlerinin alinmayacagini ifade etti.

Bozbey'den Hal Esnafina Müjde
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, seçim çalismalarini çerçevesinde Bursa Sebze ve Meyve Hali ile Balik Hali esnafini ziyaret etti. Ziyarette esnafin sorunlarini dinleyerek çözüm önerileri sunan Bozbey, esnafin tek tek elini sikarak destek istedi.

Ziyaret esnasinda bir hal esnafinin her defasinda hale giriste ücret alinmasina tepki göstererek, “Dünyada kendi is yerine girip çikarken para veren biri varsa bizde verelim. 100 kere girip çikalim, her giriste para ödüyoruz” demesi üzerine, baskan adayi Bozbey su cevabi verdi; “5 sene önce de ayni konuyu bize söylediler. Biz söyledikten sonra kisa bir dönem 1 TL yaptilar. Sonra eskiye döndü. Biz gelince sizlere destek olacagiz. Hale giris çikislardan da para almayacagiz. Biz yine burada tekrar edelim, hal esnafina müjde! Biz göreve geldikten sonra kendi araçlariniz ve servis araçlari olmak üzere giris çikislardan bedel alinmayacak” dedi.

Kaynak: İHA