BBP'den Baskan Basdegirmen'e Destek

Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Büyük Birlik Partisi (BBP) Il Baskani Nafi Duru ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Baskan Basdegirmen’in göreve devam etmesini istediklerine deginen Duru, “Baskanimizin yaptigi hizmetleri görüyoruz. Dogru tarafin yanindayiz, belediye baskanimizdan memnunuz” dedi.

BBP'den Baskan Basdegirmen'e Destek
Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Büyük Birlik Partisi Il Baskanligina ziyarette bulundu. Baskan Basdegirmen’e BBP Il Baskani Nafi Duru ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretinde AK Parti Merkez Ilçe Baskani Halil Ibrahim Güleç, AK Parti SKM Baskani Fatih Tola eslik etti.

BBP Il Baskani Nafi Duru, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in bugüne kadar talep ettikleri her konuda kendilerine destek verdigini belirtti.

Baskan Basdegirmen’in göreve devam etmesini istediklerine deginen Duru, “Baskanimizin yaptigi hizmetleri görüyoruz. Baskanimiz yerine yakisiyor. Allah daim etsin. Ziyaretimize geldigi için kendisine ve ekibine tesekkür ediyorum. Cumhur olarak her zaman beraberiz, ayni noktadayiz. Farkli bir çizgiye çikmamiz mümkün degil. Dogru tarafin yanindayiz, belediye baskanimizdan memnunuz” dedi.



“Bizim birligimiz büyük bir birlik, Cumhur birligi"

Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, BBP Il Baskani Nafi Duru ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulunduklarini söyledi.

Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerine deginen Baskan Basdegirmen, “Bizim birligimiz büyük bir birlik, cumhur birligi. Cumhur Ittifaki’yla birlikte bu büyük birligin içerisinde çok güzel hizmetler yapmaya devam edecegiz. Sadece sehrimiz degil, bunu ülkemiz genelinde de söylemek istiyorum. Bizler sehir olarak vazifemizi yaptiktan sonra da ülke olarak da güçlenerek bu hizmeti devam ettirecegiz. Sayin baskanimiz ve yönetim kurulu sehrimizde birlik ve beraberlik ile hizmet anlaminda bize her zaman destek verdiler. Simdi de destege devam ettiklerini söylüyorlar. Biz bundan çok memnun ve mutluyuz. Hep beraber sehrimize güzel hizmetler yapmak için bu birlik ve beraberligimizi güçlü tutmak zorunda oldugumuzun bilincindeyiz. Ziyaretlerimizle istisareler yaparak, daha iyi hizmeti nasil yapabiliriz diye görüserek sonuca ulasmak istiyoruz. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun. Rabbim hep beraber güzel hizmetleri yapmayi bize nasip etsin insallah” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA