Alkollü Sahis Mahalledeki Araçlara Zarar Verdi

DENIZLI – Denizli’de alkollü oldugu iddia edilen bir sahis, mahallede bulunan araçlara, alkol sisesi, kaldirim tasi ve teneke kutusuyla zarar vererek ortadan kayboldu.

Alkollü Sahis Mahalledeki Araçlara Zarar Verdi


Olay, Pamukkale Ilçesi 15 Mayis Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; gece saatlerinde 665 sokak üzerinde alkollü sahis, kendini kaybetmesi sonucunda mahalledeki araçlara zarar verdi. Sabah saatlerinde ise gitmek için aracinin yanina gelen Ramazan Yilmaz, caminin kaldirim tasiyla kirildigini gördü. Araç içerisinden esyasinin çalinmadigini gören Yilmaz, çevredeki diger araçlarda da farkli zararlar görünce komsularina haber verdi. Aracin tavaninin konserve teneke kutusuyla çöktügünü gören Ünal Can ise ihbarda bulundu. Bölgeye gelen polis ekipleri, mahallede bulunan yaklasik 8 otomobile zarar verildigini tespit etti.

Alkol sisesiyle araçlari çizen, kaldirim tasiyla cami kiran ve teneke kutusuyla araç tavanina zarar veren alkollü süpheli sahis hakkinda çalisma baslatildi. Araç sahipleri, zararin tespiti ve süphelinin bulunmasi için polise basvurdu.

Olay ile ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA