Bolu Belediyesi Artik Kent Mobilyalarini Kendisi Üretiyor

Bolu Belediyesi tarafindan bakim ve onarim islerinin yapildigi mevcut marangozhane daha da büyütüldü. Sehirde kullanilan kent mobilyalarinin yaridan fazlasi bu sayede belediye imkanlari ile üretilir hale geldi.

Bolu Belediyesi Artik Kent Mobilyalarini Kendisi Üretiyor
Bolu Belediyesi’nin birçok birimi son 5 yillik dönemde daha islevsel hale geldi. Bunlardan biri de Park ve Bahçeler Müdürlügü bünyesindeki marangozhane oldu. Geçmiste daha çok bakim ve tamir islerinin yapildigi marangozhane; kapasite, ekipman ve nitelikli personel açisindan daha da gelistirildi ve büyütüldü. Bolu Belediyesi bu sayede sehirde park ve bahçelerde kullanilan kent mobilyalarinin yaridan fazlasini kendi öz kaynaklari ile üretir hale geldi. Sehirdeki kamelya, çardak ve banklarin büyük kismi da yine güçlendirilen bu marangozhanede onarilip yenilendi.

Bunlarin yani sira 2023 yilinda bin 200 adet çizilmeyen verzalit bank üretildi ve ana caddeler ve meydanlar basta olmak üzere sehrin binlerce noktasina yerlestirildi. Marangozhaneyi yenileyen ve güçlendiren Bolu Belediyesi, bu sayede geçmiste milyonlarca lira ödedigi kent mobilyalarina çok daha ucuza üretip büyük tasarruf etti.
Kaynak: İHA