Baskan Adayi Ama Kimse Tanimiyor

Eskisehir’de bagimsiz Büyüksehir Belediye Baskan Adayi olan Kasim Karakas, medya kuruluslarinin seçim anketlerinde kendisine yer vermemesi nedeniyle pek göz önüne çikamadigini ve bu nedenle bazi hemsehrilerinin bile adayligindan haberi olmadigini söyledi.

Baskan Adayi Ama Kimse Tanimiyor
Bir süre Gelecek Partisi’nde siyaset yapan ve SES Partisi Il Baskanligini yürütmüs olan Kasim Karakas, partisinin yerel seçimlere girme hakki elde edememesi sonucunda geçtigimiz ay bagimsiz Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi oldugunu açiklamisti. Besinci aday olarak çalismalarina baslayan Karakas, vatandaslar için alternatif bir seçenek olarak iddiasini sürdürse de medya kuruluslarinin seçim anketlerinde kendisine yer vermemesi nedeniyle halkin büyük bir kismi tarafindan taninmiyor. Bazi hemsehrilerinin bile adayligindan haberi olmadigini ifade eden Karakas, “Paramiz olmayabilir ama bizim de bir mücadelemiz var” diyerek hem yerel medyadan hem de ulusal basindan destek istedi.

“Sokakta gezdigimiz zaman kimse bizi tanimiyor”

Baskan Adayi Kasim Karakas, “Maalesef anketlerde kimse bize yer vermiyor. Biz sahis oldugumuz için, muhtemelen para vermedigimiz için kimse bizi ön plana çikartmiyor. Sokakta gezdigimiz zaman kimse bizi tanimiyor maalesef. Biz alternatif olarak çiktik. Su anda mesela bizim hemsehrilerin bile benden haberi yok. Çünkü sonuçta köyde oturan var, farkli mahallelerde oturanlar var. Kimsenin bizden haberi olmadi. Bizi de anketlere çikartsinlar ki en azindan vatandaslar aradiklari zaman isim olarak bizi tanisinlar. O konuda ben yerel medyamizin bir kismi bizi destekliyor ama öbürleri adaletli davranmiyorlar. Sonuçta öbürleri nasil çikiyorsa biz burada ulusal basina da çikmak istiyoruz. Paramiz olmayabilir ama bizim de bir mücadelemiz var. Bu konuda destek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA