Meslek Yüksekokulu Akademisyenleri Yetkinliklerini Artiriyor

Meslek yüksekokulu akademisyenlerine Bilimsel Arastirma Yöntemleri ve Egiticinin Egitimi Sertifika Programlari verildi. Egitimler, akademisyenlerin arastirma yöntemlerini güçlendirmeyi ve egitim becerilerini artirmayi amaçliyor.

Meslek Yüksekokulu Akademisyenleri Yetkinliklerini Artiriyor
Akademisyenlerin bilimsel arastirma yöntemlerini güçlendirmeyi ve egitim becerilerini artirmayi amaçlayan egitimler tamamlandi. Istanbul Beykent Üniversitesi Meslek Yüksekokulu akademisyenlerine özel olarak planlanan egitimler Isletme Ingilizce Bölümü Dr. Ögr. Üyesi Hasan Sadik Tatli’nin ‘SPSS Egitimi’ ile basladi ve ardindan Psikoloji Bölümü Dr. Ögr. Üyesi Süleyman Kahraman’in ‘Akademik Dergi Editörleri Üzerinde Güçlü Bir Etki Olusturmak’ baslikli sunumu ve Arya Koçluk Egitim Danismanlik Egitmeni Burak Araz’in ‘Egiticinin Egitimi’ konulu egitimi ile devam etti.

“Akademik kariyerlerini güçlendirmelerine de yardimci olacak”

Sertifika programlarina katilan Meslek Yüksekokulu akademisyenlerine, egitimlerin ardindan Sürekli Egitim Uygulama ve Arastirma Merkezi tarafindan verilen E-Devlet onayli sertifikalar verildi.

Egitimler hakkinda konusan Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Ögr. Gülsah Gencer Çelik, “Bu sertifikalar, katilimcilara edindikleri yeni bilgi ve becerileri resmi olarak belgeleme imkâni tanirken, ayni zamanda akademik kariyerlerini güçlendirmelerine de yardimci olacak. Üniversite olarak bu tür sertifika programlari araciligiyla akademisyenlere sürekli ögrenme firsatlari sunarak, bilim dünyasinda daha etkili ve rekabetçi bir konuma gelmelerini saglamayi amaçliyoruz. Akademisyenlerin bu tür egitimlerle kazandiklari yeni perspektifler, arastirma kalitesini artirarak üniversiteyi ulusal ve uluslararasi alanda daha güçlü bir aktör haline getirecektir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA