Jandarma Ekiplerinden Uyusturucu Operasyonu

Eskisehir’de jandarma ekiplerince gerçeklestirilen uyusturucu operasyonunda 1 kisi yakalanirken, bir miktar uyusturucu madde ele geçirildi.

Jandarma Ekiplerinden Uyusturucu Operasyonu
Edinilen bilgilere göre, Il Jandarma Komutanligi’na bagli Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ekiplerince Tepebasi ilçesinde ikamet eden bir sahsin evinde kullanmak ve satmak için uyusturucu madde bulundurdugu ögrenildi. KOM Sube Müdürlügü ve Tepebasi Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerince düzenlenen operasyonda, süpheli sahsin evinde yapilan aramada; 1,4 gram esrar, 1 adet hassas terazi ve 2 adet uyusturucu kullanma aparati ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcisi’nin talimati ile süpheli hakkinda ‘Uyusturucu Madde Imal ve Ticaret’ suçundan adli islem baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA