Insaat Sektörüne Bakiz Dopingi

Adana’da faaliyet gösteren Bakiz Insaat’in sahibi Turgay Canver, “2002’den itibaren ülkemizde çok güzel ekonomik gelismeler saglandi. Hiçbir dönemde durmadigimiz gibi bu dönemde de ayni hizla yatirimlarimiza devam edecegiz” dedi.

Insaat Sektörüne Bakiz Dopingi
Türkiye’nin ekonomik alanda lokomotif sektörü olan insaat sektörü her geçen gün büyümeye devam ediyor. Uzun yillardir Adana’nin önde gelen insaat firmalari arasinda yer alan Turgay Canver ve kizi Begüm Canver’in sahibi oldugu Bakiz Insaat’ta, yatirimlarina hiz kesmeden devam ediyor.

“Allah güvenlik güçlerimizi basimizdan eksik etmesin”

Ihlas Haber Ajansi’na konusan Bakiz Insaat’in sahibi Turgay Canver, sektörden önce ülkenin birlik ve beraberliginin daha önemli oldugunu vurguladi. Nadir Turgay Canver, “Benim için önemli olan sektörden önce ülkemizin ve vatanimizin bölünmez bütünlügüdür. Ülkenin bölünmesini isteyen insanlar sayisinin çok oldugu malumdur. Bölünmemesi için mücadele veren vatandaslar ve siyasilere buradan tesekkürü bir vatandas olarak borç bilirim. Allah güvenlik güçlerimizi basimizdan eksik etmesin, ayaklarina tas degirmesin. Ülkemizin birlik ve bütünlügü olmadan yasanan ve yasanacak ekonomik gelismeler saglikli olmayacaktir” ifadelerini kullandi.

“Yatirimlarimiza devam edecegiz”

2002 yilindan itibaren Türkiye’de birçok olumlu ekonomik gelismenin yasandigini kaydeden Turgay Canver, daha sonra sunlari söyledi:

“2002’den itibaren ülkemizde çok güzel ekonomik gelismeler saglandi ve yasandi. Pandemi döneminde bütün ülke ekonomilerinin durdugu kötü zamanlar geçirildi. Türkiye’de uçaklar yerden kalkmazken tüm dünyada neredeyse hayat durmusken Türkiye en az hasarla o dönemi de geçirdi. En kisa sürede, eski güzel günlerimize dönecegimiz inancindayim. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in öncülügünde seçilmis, atanmis siyasetçilerimizin dogru kararlari ve yönetimleri sayesinde en kisa sürede eskisinden çok daha güzel günler geçirecegimizin inancindayim. Bu inançla, her zaman yanimda olan kizim ve ortagim Begüm Canver ile hiçbir dönemde durmadigimiz gibi bu dönemde de ayni hizla yatirimlarimiza devam ediyoruz ve edecegiz.”
Kaynak: İHA