Her Yagmur Sonrasi Ayni Görüntü Çileden Çikartti

Malatya’da her saganak sonrasi ayni bölgenin sular altinda kalmasi vatandaslar ve sürücülerin tepkisine yol açiyor.

Her Yagmur Sonrasi Ayni Görüntü Çileden Çikartti
Malatya’da dün gece yarisi baslayan yagmur sonrasi bazi bölgelerde yollar yine sular altinda kaldi. Her yagmur sonrasi Arap Osman Kavsagina yakin bölgedeki yasanan su taskini yine sürücü ve yayalari zor duruma soktu. Malatya Büyüksehir Belediyesi MASKI Müdürlügü’nün her yagmurda ayni görüntünün yasandigi bölgede simdiye kadar sorunu çözmemesi ise bölge halkinin tepkilerine neden oluyor.

Vatandaslar kendi imkanlari ile yerinden çikan logar kapaginin çevresine taslar koyarken, ayni bölgede geçmiste yagan yagmur sonrasi da benzer görüntüler yasanmisti.

Yine sanayi sitesi, alt geçitler gibi birçok bölgede de olusan su birikintileri sürücülere zor anlar yasatti. Çevreyolunda bulunan otobüs duraklarinda da olusan su birikintisi nedeniyle de yolcular sikinti yasadi. Sular altinda kalan yolda ilerlemekte güçlük çeken bir vatandas, ‘Büyüksehir Belediyesi yetkilileri yagmur drenaj kanallarinin yapildigini her zaman büyük bir müjdeymis gibi söylüyorlar ama gelin görün Malatya’da alt yapiya dair hiçbir sey yapilmamis” diye tepkisini dile getirdi.
Kaynak: İHA