Havza'nin Ulasimini Kolaylastiracak Proje

Samsun’un Havza ilçesinde iki mahalleyi birbirine baglayacak olan sanayi köprüsü ve baglanti yolunun yapilacagi alanda saha incelemesi yapildi. Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, “Yapilacak olan köprü ve baglanti yolu gelisen ve genisleyen ilçemizin gelisimine büyük katki saglayacak” dedi.

Havza'nin Ulasimini Kolaylastiracak Proje
Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, Degirmenüstü Mahallesi ve Inönü Mahallesi’ni birbirine baglayacak olan sanayi köprüsü ve baglanti yolunun yapilacagi alanda incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldi. Degirmenüstü Mahallesi’nde bir fabrika ile Inönü Mahallesi’nde Havza Sanayi Sitesini birbirine baglayacak, Tersakan Irmagi üzerinde Devlet Su Isleri (DSI) 7. Bölge Müdürlügü tarafindan yapilacak olan köprü ve baglanti yolunun tamamlanmasi ile sehir içi trafik yükü azalmis olacak. Köprünün tamamlanmasi ile birlikte Tersakan Irmagi’nin yaklasik 700 metrelik bölümünde ise DSI 7. Bölge Müdürlügü tarafindan islah çalismalari yapilacak.

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, köprünün yapimi tamamlandiginda ulasimin kolaylasacagini söyledi.

Baskan Özdemir, “Degirmenüstü ve Inönü Mahallemizi birbirine baglayacak olan Havza Sanayi Köprüsü ve baglanti yolu, özellikle Asagiyavucuk Mahallesi grup yolundan ve Degirmenüstü Mahallemizden gelip, Samsun yönüne veya sanayi sitesine gidecek olan vatandaslarimiz için kolaylik olacak. Artik sehir içine girmeden bu yoldan istedikleri yere çok daha rahat bir sekilde ulasacaklar. Ayrica gelisen ilçemizin yeni yerlesim yerlerinden olan Hilmi Tunali Caddesi’nin devami olan yeni bir yol uygulamamiz ile bölgede ulasma önemli katki saglayacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA