Egitim-Bir-Sen 32 Yasinda

Egitim-Bir-Sen Manisa 1 No’lu Sube Baskani Halil Kallat, sendikalarinin 32. yasini büyük bir gurur ve coskuyla kutladiklarini söyledi.

Egitim-Bir-Sen 32 Yasinda
Egitim-Bir-Sen’in 32. kurulus yil dönümü ile ilgili bir açiklama yapan Egitim-Bir-Sen Manisa 1 No’lu Sube Baskani Halil Kallat, "Bugün, egitim camiasinin en güçlü temsilcisi Egitim Bir Sen, 32 yil önce baslattigi bu kutlu yolda nice basarilarina bir yenisini daha eklemenin gururunu yasiyor. 14 Subat 1992 yilinda egitim emekçilerinin bir araya gelerek olusturdugu bu birlik, geçen zaman içerisinde büyük basarilar elde etmis ve üyelerine saglam bir temsil sunmanin yani sira, Türkiye’nin egitim sistemine önemli katkilarda bulunmustur. Egitim Bir Sen, 32 yillik geçmisinde egitim alanindaki sorunlara çözüm odakli yaklasimlari, is birligi ve dayanisma anlayisiyla ön plana çikmis, egitim çalisanlarinin haklarini savunmak, onlarin mesleki gelisimine katkida bulunmak için kararli bir sekilde faaliyet göstermistir. Bu süreçte kazanilan tecrübe ve birikimle, Türkiye’nin egitim politikalarinin sekillenmesinde etkin bir rol oynamis ve sektördeki önemli bir paydas haline gelmistir." dedi.

Egitim Bir Sen’in her geçen yil daha da güçlenen bir yapiya sahip olarak, üyelerinin beklentilerini en üst düzeyde karsilamayi sürdürmekte ve egitim camiasinin sorunlarina yönelik çözüm önerileri sunmaya devam ettiklerini kaydeden Kallat sunlari söyledi: "Sendikamiz, sadece sendikal haklar için degil, ayni zamanda kaliteli bir egitim sistemi olusturmak ve ülkemizin gelecegine daha saglam adimlarla ilerlemek amaciyla da yogun çaba sarf etmektedir. Bu önemli gün vesilesiyle, Egitim Bir Sen’in 32. kurulus yilini cosku ve gurur içerisinde kutluyor, sendikamizin basarilarina birlikte imza atan tüm üyelerimize tesekkür ediyoruz. Egitim Bir Sen olarak, gelecekte de ayni azim ve kararlilikla egitim camiasinin yaninda olmaya devam edecegiz."
Kaynak: İHA