Baskan Özdemir Ortakli Çagrisinda Bulundu

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) Baskani Zeki Özdemir, Sivas’ta ortaklik kültürünü gelistirmeye ve desteklemeye kararli olduklarini belirterek çagrida bulundu.

Baskan Özdemir Ortakli Çagrisinda Bulundu
Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Zeki Özdemir, Büyümenin ve rekabetin artik is birligi yapmaktan geçtigini bu yüzden isletmelerin ortakliklar kurmalarini, sektörel kümeler olusturmalarini ve birlikte hareket etmelerini son derece önemsediklerini bu amaçla çalismalar yaptiklarini dile getirdi. Mevcut STSO yönetiminin kaynak bulma konusunda deneyimine ve basarisina vurgu yapan Özdemir, dogru projeler ürettiginizde kaynaklara ulasmanin daha kolay oldugunu ve basarili sonuçlar ortaya çiktigini belirtti.

Özdemir firmalarin büyüme yolunda daha hizli adimlar atabilmesi için ortakliklar kurulmasi gerektigini kaydetti.

“2 adet proje Ticaret Bakanligi tarafindan destek çerçevesine alindi”

Sivas’ta firmalarin ortaklik kurmadan büyümenin olmayacagini belirten Baskan Özdemi, “Savunma Sanayi ve Dogal Tas sektöründeki üyelerimizin birlikte hareket etmesi, kurumsal yapilarinin güçlendirilmesi ve ihracatlarinin artirilmasi amaciyla Uluslararasi Rekabetin Gelistirilmesi destegi çerçevesinde STSO’nun hazirladigi 2 adet proje Ticaret Bakanligi tarafindan destek çerçevesine alindi. Bu projeleri firmalarin gelismesi için kullanacagiz. Sivas’in ortaklik konusundaki eksikliklerini biliyoruz ve bu konudaki zorluklari asmak ve basarili örnekler ortaya çikarmak için çalismalar yapiyoruz. Sivas’ta ortak yatirimlarin yapilmasi ve sektörel kümelenmelerin hayata geçirilmesi için Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi olarak teknik, metodolojik ve seffaf bir yaklasimla tüm kaynaklarimizi kullanacagiz. Içinde olalim olmayalim basarili olabilecek her türlü girisimi destekleyecegiz. Bu konuda yakin zamanda önerilerimiz olacak. Ben tüm üyelerimizden bu yaklasima kayitsiz kalmamalarini bekliyorum. Birlikte, olmaz denilenleri basaracagimiza inaniyorum.“ dedi.

Kaynak: İHA