Tahmazoglu Vatandaslarla Iç Içe

Göreve geldigi günden bu yana halkla iç içe olmaya büyük özen gösteren Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, vatandaslarla bir araya gelerek hasbihal etti.

Tahmazoglu Vatandaslarla Iç Içe
Vatandas odakli hizmet anlayisi ile çalisan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, gittigi her mahallede vatandasin yogun ilgisiyle karsilasiyor. Sahinbeyli vatandaslarin talep ve önerilerini bizzat dinleyen Baskan Tahmazoglu; ailelerin hos sohbetine ortak oluyor, çocuklar ve gençlerle ayrica ilgileniyor. Küçük hediyelerle miniklerin yüzünü güldürüyor; yaslilarin tavsiyelerini de dinlemeye özen gösteriyor.

“Vatandasimizin rahati bizim için önemli”

Sahinbeyli vatandaslar için daha konforlu yasam alanlari olusturmak için gece gündüz demeden çalistiklarini ifade eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, "Göreve geldigimiz günden bu yana güler yüzlü, hizli ve kaliteli hizmet anlayisi ile insan merkezli çalismalar yaptik. ‘Nasil daha iyisini yapariz?’ diye çalisiyoruz. Her türlü imkâni vatandasimizin hizmetine sunduk. Yaptigimiz çalismalari vatandaslarimizin taleplerini göz önünde bulundurarak gerçeklestiriyoruz. Daha modern ve yasanabilir bir sehir adina ortak akil anlayisiyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layik olan ilçemize hep birlikte katki sunuyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA