Kis Aylarinda Ögrencileri Isitan Yardim

Samsun merkezli Hayata Anlam Katanlar Dernegi, Vezirköprü ilçesi Sirbasmak Ilkokulu’ndaki 32 ögrenciye bot, mont ve çesitli hediyelerle destek oldu.

Kis Aylarinda Ögrencileri Isitan Yardim
Dernek, kirsal mahalle çocuklarinin egitim ve yasam standartlarini artirmak amaciyla yürüttügü projeler kapsaminda bu kez de Sirbasmak Ilkokulu’na yardim eli uzatti. ’Köy Çocuklari Hayata Projesi’ni sürdürerek, kirsal kesimdeki çocuklara egitim imkanlari sunmayi amaçlayan dernek, toplumda farkindalik olusturma ve dayanisma kültürünü gelistirme çabalarini sürdürdü.

Dernek Baskani Murat Degirmenci yaptigi açiklamada, "Samsun’un köylerindeki çocuklarimizin yasamlarina dokunmaya devam ediyoruz. Bugün burada, Sirbasmak Ilkokulu’ndaki ögrencilerimize sadece giyecek degil, umut da götürdük. Gelecek dönemlerde bu projelerimizi hizlandirarak daha fazla çocugumuza ulasmayi hedefliyoruz" dedi.

Degirmenci’nin sözlerine devam ederek, "Ramazan ayi içerisinde yardimlarimizi arttiracagiz. Ayrica, sosyal yardimlasma platformuyla koordineli olarak iftar çadirlari kuracagiz. Bu çadirlarda hem ihtiyaç sahibi insanlara iftar vererek onlarin yaninda olacagiz hem de toplumsal dayanismanin gücünü bir kez daha gösterecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA