Kahve Dükkaninda Mide Bulandiran Görüntü

Edirne’de bir alisveris merkezinde Harput Dibek kahvesi satisi yapan dükkanda, fincanlarin tükürükle temizlendigi anlarin sosyal medyada paylasilmasinin ardindan, dükkan mühürlenerek faaliyeti durduruldu.

Kahve Dükkaninda Mide Bulandiran Görüntü
Edirne’de bir alisveris merkezinde kahve satisi yapan isletmede mide bulandiran görüntü kaydedildi. Vatandaslar tarafindan kaydedilen görüntüde, isletme yetkilisi birinin kahve fincanlarini tükürerek temizledigi yer aliyor. Sosyal medyada paylasilan görüntü tepki çekerken, Edirne Belediyesi’ne bagli zabita ekipleri, is yerini mühürleyerek faaliyetini durdurdu.

Zabita Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada, Sosyal medyada yer alan olumsuz paylasimlar ve belediyeye yapilan ihbarlar sonucunda durum tespit edildigi, gerekli müdahalenin yapilmasi için alisveris merkezinde Harput Dibek olarak faaliyet gösteren kahveci dükkânina Belediye Veteriner Isleri Müdürlügü’ne bagli Isyeri Denetim Birimi ve Zabita ekipleri gittigi, kahve dükkâninin hijyen ve saglik sartlarina uymadigi, is yeri çalisma ruhsati olmadigi tespit edildigi, faaliyetinin durduruldugu ifade edildi.
Kaynak: İHA