Ikinci Dönem Dersleri Basladi

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi’nde ikinci dönem dersleri basladi. 5-6 ve 7-13 yas gruplarina yönelik 36 bransta açilan kurslar, çocuklara yeteneklerini kesfetme imkani sunuyor.

Ikinci Dönem Dersleri Basladi
Çocuk ve gençlerin zihinsel ve fiziksel gelisimlerine destek vermek amaciyla hizmet veren Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi, ikinci dönem için kapilarini açti. 520 ögrencinin ders basi yapmasi ile civil civil olan Çocuk Üniversitesi’nde ilk ders heyecani yasandi.

Düzce Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Üniversitesi’nde 5-6 yas grubu çocuklar için 8 atölye, 7-13 yas arasi çocuklar için 28 atölye açildi. Dersler hafta içi 16.00’dan sonra yapiliyor. Cumartesi günü için ise 7 yas grubuna yönelik 4 atölye açildi.

Ilk dönemden farkli olarak, ikinci dönemde Persembe, Cuma ve Cumartesi günleri etüt ve LGS’ye hazirlik siniflari da açilarak, ögrencilere okul basarisini yükseltme imkani sunulacak.

Çocuk Üniversitesi Sorumlusu Sevinç Carim, kayitlarin yaklasik 10 gün daha devam edecegini ifade etti.

Ön kayitlarin alinmasinin ardindan çocuklarin ilgi alanlarina göre yönlendirildigini ve ardindan kesin siniflarin olusturuldugunu dile getiren Carim, kayit yaptirmak isteyenlerin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Çocuk Üniversitesi’ne basvurabileceklerini söyledi.

Kaynak: İHA