Fethiye Caddeleri Kadin Soföre Emanet

Mugla’nin Fethiye ilçesinde Temizlik Isleri Müdürlügünde görevli evli 2 çocuk annesi Canan Demirel, zemin süpürme aracinda hem soförlük yapiyor, hem de Fethiye caddelerinde süpürme ve yikama islemini gerçeklestiriyor.

Fethiye Caddeleri Kadin Soföre Emanet


Sabah erken saatlerde direksiyon basina geçerek Kaymakamlik ve Belediye çevresinin yani sira Paspatur Çarsisi, Dispanser Caddesi ve sokaklari ile, bisiklet yollarinin süpürme ve yikama islemlerini yapan 41 yasindaki Canan Demirel, daha sonra Çalis Plaji çevresinde süpürme islemlerini tamamlayip, plaj çevresindeki teraslari da yikayarak, her gün 8 saat yaklasik 25 kilometre direksiyon salliyor.

Fethiye cadde ve sokaklarinda yaptigi temizlik çalismalarinda esnaf ve vatandaslarin ilgi ile izledigi Canan Demirel, yaklasik bir buçuk yildan bu yana zemin süpürme aracinin soförlügünü de yaptigini, severek yaptigi bu isin yani sira “kamyon ve tir da verseler, onu da sürerim. Çünkü isimi çok seviyorum. Fethiye’nin tertemiz olmasi bir kadin olarak beni çok mutlu ediyor” dedi.



“Kadin oldugum için zorlukla karsilasmadim”

Fethiye Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü personeli Canan Demirel “3 yildir Temizlik Isleri Müdürlügünde çalisiyorum. Son bir buçuk yildir da soförlük yapiyorum. Sabahin erken saatlerinden itibaren sehir merkezinde sokak ve caddelerde basliyorum. Çalis Plaji ve çevrede yine araçla temizlik isini yaptiktan sonra teras yikama islerine de zemin süpürme araciyla yapiyorum. Bu isi erkek veya kadin yapar yapmaz diyemem, sadece isini seven herkes bu isi yapar. Yeter ki isinizi sevin. Isini seven kisi kamyonda, tir da sürer. Ben isimi severek yapiyorum. Elimden geldigince tüm özverimle bu isi yapiyorum. Ekip olarak Fethiye’de en iyisini yapiyoruz. Kadin oldugum için bu isin hiçbir zorlugu ile karsilasmadim. Tam aksine kadin oldugum için vatandaslarimizdan olumlu tepkiler aldim. Zamaninda gitmedigim noktalarda esnaflar ve vatandaslar beni merak ediyor. Arayip nerdesin diyorlar. Ilerleyen yillarda kamyon ve tirda kullanmak istiyorum. Evli ve 2 çocugum var. Çocuklarimin egitimi için çalismak zorundayim. Aile bütçemize katkida bulunuyorum. Bütün kadinlar her meslegi yapabilirler. Yeter ki istesinler” dedi.

Kaynak: İHA