ETÜ, ETSO Ve TOBB Ayni Masada

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi (ETSO) ortakligiyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Erzurum Il Genç Girisimciler Kurulu ve Erzurum Il Kadin Girisimciler Kurulu arasinda is birligi protokolü imzalandi.

ETÜ, ETSO Ve TOBB Ayni Masada
Rektörlük Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen imza törenine ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ali Fatih Yetim’in yani sira ETSO Yönetim Kurulu Baskani Saim Özakalin, TOBB Erzurum Il Kadin Girisimciler Kurulu Il Baskani Meryem Kübra Aliogullari ve TOBB Erzurum Il Genç Girisimciler Kurulu Il Baskani Ismail Suci katildi.

Imzalanan protokol ile kurumlar arasinda is birligi köprüsünü gelistirmek, Erzurum’da sanayi ve ticaretin gelisimine katki sunmak, bilimsel ve kültürel faaliyetlerde bulunmak, ortak proje gelistirmek ve ETÜ bünyesinde faaliyet gösteren Inovatif Gençlik Toplulugu ile girisimcilik, inovasyon, dijitallesme ve sürdürülebilirlik temali çalismalar yapilmasi hedefleniyor.

Protokole iliskin degerlendirmede bulunan ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Erzurum’daki tüm paydaslariyla is birligi içerisinde hareket ettiklerini belirterek: “Sehrimize ve ülkemize katma deger saglayacak projelere her zaman kapimiz açik. Üniversite olarak bilgi birikimimizi ve imkanlarimizi toplumun yararina kullanmak bizim temel sorumluluklarimizdan. Bu kapsamda ETSO, TOBB Erzurum Il Genç Girisimciler Kurulu ve Erzurum Il Kadin Girisimciler Kuruluyla imzaladigimiz protokolle girisimcilerimizin hayallerine giden yolda destek saglayacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle protokolümüzün hayirli olmasini temenni ediyor, emegi geçenlere tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA