Antalya'nin 5 Ilçesinde Okullar Yarin Tatil

Antalya’da olumsuz hava kosullarinin devam etmesi nedeniyle Aksu, Dösemealti, Kepez, Konyaalti, Muratpasa ilçelerinde egitime yarin için ara verildi.

Antalya Valiliginden yapilan açiklamada, "Ilimizde dün geceden bu yana devam eden kuvvetli yagis, sel ve taskinlarin ardindan hayatin normale dönmesi için tüm kurum, kurulus ve gönüllü vatandaslarimizla beraber çalismalarimiz araliksiz devam ediyor. Bu çerçevede, yaptigimiz son degerlendirme neticesinde, halen devam eden olumsuz hava kosullari sebebiyle, egitim basta olmak üzere, kamu hizmetlerinde aksama olmamasi ve vatandaslarimizin sikinti yasamamasi için; 14 Subat 2024 tarihinde, 5 merkez ilçemizde (Aksu, Dösemealti, Kepez, Konyaalti, Muratpasa); egitim kurumlarinda 1 gün süreyle egitime ara verilmistir.

Kamu kurumlarinda çalisan 0-6 yas arasi çocugu olan kadin kamu personelleri 1 gün idari izinli sayilacaktir.

Antalya merkez ilçelerinde hizmet veren kres ve gündüz bakimevleri olumsuz hava kosullari nedeniyle 14 Subat 2024 Çarsamba günü bir gün süre ile tatil edilmistir. 5 merkez ilçemizde kamu kurumlarinda çalisan engelli, hamile ve kronik hastaligi olan personel 1 gün idari izinli sayilacaktir” denildi.
Kaynak: İHA