Agri'da Ögrencilere Kislik Yardim

Agri Müftülügü ve Türkiye Diyanet Vakfi (TDV) isbirligi ile Dogutepe köyündeki ilkokul ögrencilerine kislik eldiven, atki ve bere dagitildi.

Agri'da Ögrencilere Kislik Yardim
Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek ve Il Müftüsü Necati Safak, Dogutepe köyündeki Ilkokulu ziyaret ederek ögrencilerle bir araya geldi. Kökrek ve Safak, ögrencilere kislik eldiven, atki ve bere dagitarak onlara moral verdi.

Türkiye Diyanet Vakfi gönüllüleri de ögrencilere pasta ikram ederek onlarla çesitli etkinlikler yapti. Ögrenciler, yapilan yardim ve etkinliklerden duyduklari memnuniyeti dile getirdi.

Il Milli Egitim Müdürü Kökrek, yaptigi açiklamada, "Kis mevsiminde ögrencilerimizin ihtiyaçlarini karsilamak için Müftülügümüz ve Diyanet Vakfimiz ile birlikte böyle bir çalisma yaptik. Ögrencilerimizin mutlulugu bizim için çok önemli. Onlara hem egitim hem de sosyal anlamda destek olmaya devam edecegiz" dedi.

Il Müftüsü Safak da, "Ögrencilerimiz bizim gelecegimizdir. Onlara sahip çikmak, onlara yardim etmek, onlari sevmek bizim görevimizdir. Bu vesileyle ögrencilerimize kislik eldiven, atki ve bere dagittik. Ayrica onlarla sohbet edip, pasta ikram ettik. Onlarin yüzlerindeki gülümseme bize yeter" diye konustu.

Kaynak: İHA