Bitlis'te Kürtçe Stand Up Gösterisi Yapildi

BITLIS – Bitlis’te yapilan Kürtçe stand up gösterisi büyük begeni aldi.

Bitlis'te Kürtçe Stand Up Gösterisi Yapildi
Tiyatro oyuncusu Erdal Kaya, tek kisilik stand up gösterisi ‘Vik û Vala’ (Bombos) oyunuyla turneye çikti. Bitlis’te yaptigi 2 seanslik stand up gösterisinde sevenleriyle bir araya gelen Kaya, misafirlerini dogasiya güldürdü. Bitlis’te yapilan Kürtçe stand up gösterisi yogun ilgi ve begeni aldi.

Kürtçe yapilan esprileri anladiklari ve mutlu olduklarini söyleyen Tugba Orak, “Tiyatro oyuncusu Erdal Kaya’nin stand up gösterisini severek izledik. Doyasiya güldük ve bizim için de güzel bir aktivite oldu” dedi.

Seyircilerin Kürtçe etkinlikleri özledigini aktaran Erdal Kaya, “1 yildir bu stand up ile sahnelere çikiyorum. Bitlis’e geldigim için çok heyecanliyim. Vatandaslarimiz neredeyse bu stand up gösterilerimle onlarla bulusmak istiyorum. Seyircilerin Kürtçe eserlere sahip çikmasi da ayrica hosuma gidiyor. Bitlis’te 2 seans oynadim. Her iki seans da çok ayri coskuluydu. Seyircilerimiz böyle Kürtçe etkinlikleri özlemisler. Tabi bu özlem sahneye de yansiyordu ve bunu hissetmemle beraber daha coskulu oynadim. Gelenlere de ayrica tesekkür etmek isterim” dedi.

Kaynak: İHA