2 Bin 200 Rakimda Karlar Üstünde Evlilik Teklifi

Artvin Atabari Kayak Merkezi sürpriz evlenme teklifine ve piyano resitaline ev sahipligi yapti.

2 Bin 200 Rakimda Karlar Üstünde Evlilik Teklifi
Artvin sehir merkezine 16 kilometre uzaklikta 2 bin 200 rakimli Mersivan dagi eteklerinde yer alan Atabari Kayak Merkezi hafta sonu kayak severlerin yani sira piyano ögrencilerini de agirladi.

Kayak severleri köknar, ladin ve çam agaçlariyla çevrili dogasinin içinde agirlayan Dogu Karadeniz’in önemli kis turizm merkezlerinden Atabari Kayak Merkezi bu kez de piyano ögrencilerine ev sahipligi yapti.

Artvin’de 10 yildir piyano kursu düzenleyen Nino Pediz, 5- 14 yas gurubu ögrencilerine kis etkinligi organize etti. Katlanabilir piyanoyu kayak merkezine çikaran Pediz, notalarla dogayi bulusturdu.

Ögrenciler, ögrendikleri eserleri kayak merkezinin misafirleri için çaldi

Aileleriyle birlikte güzel vakit geçiren minik piyanistler hem doganin hem de piyano çalmanin tadini çikardi. Etkinlik sonrasinda gazetecilere açiklama yapan Piyano Ögreticisi Nino Pediz “Çocuklara egitim veriyorum. Bugün ögrencilerimle birlikte kayak merkezine çiktik. 5-14 yaslarina kadar yaslari gurubu getirdim. Hem eglenecekler hem kayacaklar hem de doga ile müzigi canli canli çalacaklar” dedi.

10 yasindaki piyano ögrencisi Ecem Sena Kolsuz ise “Bir yildir piyano kursuna gidiyorum. Bugün kayak merkezine geldik. Piyano çaliyoruz ve kayak yapiyoruz” diye konustu.



Sürpriz evlilik teklifi yapti

Kayak merkezi ayni zamanda bir evlilik teklifine de ev sahipligi yapti. Artvin’de yasayan Ugur Kirçiçek, kiz arkadasina sürpriz evlilik teklifi yaparak ‘evet’ cevabiyla birlikte yüzügü takti. Kayak yapan arkadaslarinin açtigi “Bu zamana kadar ömrünü geçirmissin bensiz, Bense kalan ömrümü geçirmek istemiyorum sensiz. Benimle evlenir misin?” yazili pankartin önünde Ugur Kirçiçek, kiz arkadasi Irem Ünerli’ye evlenme teklifi yapti.

Sürpriz evlenme teklifi karsisinda saskinligini gizleyemeyen Ünerli, heyecan ve mutluluk içinde "Evet" dedi.

Çevredekilerin alkislari ve mesaleler esliginde yüzük takan Ugur Kirçiçek” Eger birisiyle anlasabiliyorsaniz, düsündügünüzü düsünebiliyorsa o hayatinizda her zaman olmasi gereken birisidir ve hayatimda oldugu içinde çok mutluyum. Onu her zaman seviyorum ve her zaman sevecegim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA