Sürat Motosikletiyle Ölüme Böyle Sürdü

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde motosikletin çarptigi yayanin öldügü, sürücünün ise agir yaralandigi kazanin saniyeler öncesi, güvenlik kamarasina yansidi. Görüntüde serit degistiren otomobile arkadan gelen motosikletin yandan çarpip kontrolden çiktigi anlar yer aldi.

Sürat Motosikletiyle Ölüme Böyle Sürdü
Kaza, saat 13.45 siralarinda Sehitler Mahallesi D-130 Karayolu geçisi Iskele Isiklar mevki Izmit istikametinde meydana geldi. Ayni yönde giden M.F.V. idaresindeki 67 ACJ 074 plakali Kawasaki marka sürat motosiklet ile sürücüsü ve plakasi henüz tespit edilemeyen otomobil çarpisti. Savrulan motosiklet önce bir taksi duragina ait tabelaya ardindan kaldirimda bekleyen Ismail Zengin’e (45) çarpti. Çarpmanin siddetiyle Ismail Zengin 10 metre savrulurken, M.F.V. taksi duraginin tabelasina sikisti. Feci kazayi gören vatandaslar, 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulundu. Ihbar üzerine adrese saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle M.F.V. sikistigi yerden çikartilarak saglik ekiplerine teslim edildi. Ilk müdahalesi yapilan M.F.V. agir yarali olarak Kocaeli Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edildi. Saglik ekiplerince yapilan tetkiklerde ise Ismail Zengin’in hayatini kaybettigi tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgedeki incelemelerinin ardindan Ismail Keskin’in cansiz bedeni otopsi islemleri için morga götürüldü. Tedavi altina alinan alinan M.F.V’nin saglik durumu ciddiyetini koruyor.

Ölüme böyle sürdü

Öte yandan, kaza anindan saniyeler öncesi taksi duragi tabelasinda bulunan güvenlik kamerasina yansidi. Görüntüde, serit degistirmek için hamle yapan otomobile, arkadan gelen motosikletin yandan çarptigi ve kontrolden çiktigi görülüyor. Ayrica çarpmanin siddetiyle güvenlik kamerasinin sarsildigi anlar da saniye saniye kaydedildi.
Kaynak: İHA