AK Parti Agri'da Adaylarini Tanitti

AK Parti Agri Il Baskanligi, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yarisacak adaylarini düzenlenen toplantiyla tanitti.

AK Parti Agri'da Adaylarini Tanitti
Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantiya AK Parti Grup Baskanvekili Leyla Sahin Usta, AK Parti Agri Milletvekili Ruken Kilerci, AK Parti Agri Il Baskani Orhan Güngör, Belediye Baskani Adayi Mehmet Salih Aydin, partililer ve vatandaslar katildi.

Toplantinin açilis konusmasini yapan AK Parti Grup Baskanvekili Leyla Sahin Usta, "Eski Türkiye’de böyle degildi. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Eski Türkiye’de, Türkiye denilince belli basli yerler vardi. Dogu ile bati bir degildi. Bati baskaydi, dogu baskaydi. Ama simdi öyle mi? Elhamdülillah AK Parti iktidariyla birlikte Recep Tayyip Erdogan’in vizyon ve hedefleriyle insana hizmet et ki devlet ayakta dursun anlayisiyla ülkemizin batisi da bir dogusu da bir. Agri bir, Edirne bir. Hepimiz biriz ve kardesiz, elhamdülillah diyoruz. Bu anlayisi hakim kilmak için büyük bedeller ödendi. Büyük zorluklar asildi mi asildi elhamdülillah. Türkiye geldigi bugünden, bu anlayistan ve hizmetten asla ve asla geri adim atmayacak. O dönem gelecegiz diyenler, birbiriyle sarmas dolas olanlar bugün ne haldeler görüyoruz. Ne diyorlar iyi ki biz iktidara gelmemisiz yoksa ülke ne hale gelirdi diye kendileri söylemeye basladilar. Millet Ittifaki’nin içinde mensubu olan hepsi tek tek söylemeye basladilar. Hatta birbirlerine degil kendi içlerinde de bunu söylemeye basladilar. O yüzden diyoruz ki 31 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti iktidariyla birlikte AK Parti yerel yönetimlerinde belediyecilik hizmetlerinin gelmesini bütün vatandaslarimiz canigönülden arzu ediyor. Bunu biliyoruz, buna inaniyoruz ve güveniyoruz. AK Parti’nin bir anlayisi da seçimlerde vatandaslarimiz ve milletimizin takdiri neyse basimizin tacidir dedik. Elhamdülillah bugün bu noktaya böyle geldik. Ama 31 Mart seçimlerinde bizim sandiga gitmeyen tek bir vatandasimiz bile kalmamali. Herkesi sandiga götürmeliyiz. Bunun için gece gündüz çalismaliyiz. Sandiktan da basariyla çikmak için samimiyet ve gayretle, tevazuyla, kapi kapi, sokak sokak, semt semt, mahalle mahalle dolasacagiz. Herkesin gönlünü alacagiz. Herkesin elini sikacagiz" dedi.

Toplantida, AK Parti’nin Agri’da yarisacak il, ilçe ve belde belediye baskan adaylari da tanitildi. Adaylar, partililer ve vatandaslar tarafindan coskuyla karsilandi. Toplanti, sloganlar esliginde sona erdi.
Kaynak: İHA