Startkey Büyük Bulusma Antalya'da Gerçeklesti

Türkiye’nin gayrimenkul markasi Startkey’in ilkini “Gümbür Gümbür Geliyoruz” sloganiyla 2023 yilinin ocak ayinda düzenledigi "Startkey Büyük Bulusma Organizasyonu"nun ikincisi, 9 farkli ilden broker ve danismanlarinin katilimiyla Antalya’da gerçeklestirildi.

Startkey Büyük Bulusma Antalya'da Gerçeklesti
Bu seneki slogani “Yeni Yayin Dönemi Basliyor” olarak belirlenen organizasyonun açilis oturumunda, toplantinin sunuculugunu üstlenen Hakan Bilgin’in sorularini yanitlayan Startkey Yönetim Kurulu Baskani Halil Altunsu, markanin 2023 yilinda imza attigi önemli basarilarin yani sira 2024 yilina ve gelecege dair hedefleri katilimcilara aktardi.

Tüm katilimcilarin ilgiyle dinledigi toplantiya Türkiye’nin bazi önemli isimleri de konusmalariyla deger katti. Toplantinin ilk sunumunu gerçeklestiren Sabanci Üniversitesi Finans Kürsü Baskani Prof. Dr. Özgür Demirtas küresel ekonomi ile ilgili detayli bir analiz yaparak, günümüzdeki enflasyonist ortami degerlendirdi. Döviz piyasalari ve gayrimenkul sektörü için büyük önem tasiyan Türkiye’deki enflasyon ve faiz uygulamalarindan gelecek öngörülerine kadar çok sayida konuda degerlendirmeler yapti. Demirtas, programin sonunda katilimcilarin sorularina cevap verdi.

Hepsiemlak Genel Müdür Yardimcisi Engin Sezer ve Tapusor Varlik Yöneticisi Irem Tuna’nin sunumlariyla katkida bulundugu toplanti, Startkey markasinin sektörde bir ilke imza atarak kurdugu ve tüm meslektaslara yönelik egitimler düzenleyen Startkey Akademi’nin Egitim Direktörlügü görevini üstlenen, oyuncu, yönetmen ve egitmen olan Veysel Sami Berikan’in sunumu ile devam etti.

Günün son sunumunu basketbol camiasinin degerli isimlerinden Basketbol Koçu Çetin Yilmaz gerçeklestirdi. Türkiye’nin önde gelen takimlariyla sayisiz sampiyonluga imza atan Çetin Yilmaz, hayati ve 44 yillik kariyerinden basarilariyla ilgili hikayeler anlatarak yapmis oldugu sunumuyla katilimcilara keyifli anlar yasatti.

Kisa bir molanin ardindan program, tüm davetlilerin bir baloya katilircasina sik geldigi Gala Gecesi ile devam etti ve gece yil içindeki basarilarin plaketle ödüllendirildigi bir tören ile basladi.

Ödül töreninin hemen ardindan Cumhuriyet’in 100. yili büyük bir coskuyla kutlandi.

Gecenin devaminda Türkiye’nin güçlü sesi, degerli sanatçi Linet sahne aldi. Misafirler müzigin tadini çikartarak ve sanatçiya eslik ederek eglendi ve yilin yorgunlugunu atip yeni döneme enerji depoladilar.

Organizasyon Munera Event etkinlik ajansi tarafindan gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA