Il Saglik Müdürlügü 2024 Hedeflerini Belirledi

Aydin Il Saglik Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen 2023 Yili Degerlendirme Toplantisi’nda kamu hastanelerinde verilen saglik hizmetlerinin kalitesi ve 2024 yili planlari masaya yatirildi.

Il Saglik Müdürlügü 2024 Hedeflerini Belirledi


Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul baskanliginda 2023 Yili Degerlendirme Toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantida 2023 yilinin genel degerlendirilmesi yapilirken, kamu hastanelerinde sunulan saglik hizmetleri ile 2024 yilinin plan ve hedefleri görüsüldü. Saglik hizmet kalitesinin artirilmasina yönelik yapilmasi gerekenlerin de görüsüldügü toplantida fikir alisverisinde bulunuldu.

Konu ile ilgili Aydin Il Saglik Müdürlügü’nden yapilan açiklamada “Kamu hastanelerinin bashekimleriyle 2023 Yili Degerlendirme Toplantisi yapildi. Il Saglik Müdürümüz Dr. Eser Senkul baskanliginda, kamu hastaneleri, personel, saglik hizmetleri baskani, halk sagligi hizmetleri baskan vekili ve baskan yardimcilari ile ilimizdeki kamu hastanelerinin bashekimlerinin katilimiyla hastanelerin 2023 yili genel degerlendirme toplantisi gerçeklestirildi.

2023 yilinda sunulan saglik hizmetlerinin verilerinin ele alindigi ve 2024 yili hedef ve planlarinin gözden geçirildigi toplanti da hastanelerde saglik hizmetlerinin daha etkin, verimli ve kaliteli bir sekilde sunulmasi, saglik hizmetlerinde devamliligin saglanmasi adina yapilabilecek çalismalar hakkinda istisarelerde bulunuldu” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA