Güç Sendeyse Oyunun Kontrolü De Sende

Excalibur’un gerçek hayat ve oyun dünyasini birlestiren yeni reklam filmi yayinlandi. Oyun bilgisayari dünyasinda daha önce görülmemis bir hikaye ile karsimiza çikan Excalibur’un performansina, “Güç Sendeyse, Oyunun Kontrolü de Sende” slogani vurgu yapiyor.

Güç Sendeyse Oyunun Kontrolü De Sende
Excalibur’un gerçek hayat ve oyun dünyasini birlestiren yeni reklam filmi yayinlandi. Excalibur avatariyla ilk kez karsilasilan reklam filminde, avatarin gözünden gamer’in hikayesini izliyoruz. Bir gamer için oyun dünyasi gündelik hayatindan kaçtigi bir yer degil, yasadigi diger dünyadir ve bir gamer’in oyundaki avatariyla iliskisi bambaskadir. Bu içgörüyle ilerlenen hikayede, gerçek dünya ile oyun dünyasinin birbirine geçtigi ve oyuna baslamak için gamer’i sabirsizlikla bekleyen avatari keyifle izliyoruz.

“Gündelik yasamimizda oyundaki avatarimizi özlüyoruz. Peki, avatarimiz da bizi özleseydi neler olurdu” fikrinden ilham alinarak tasarlanan reklam filminde, birbirine geçmis gündelik hayat ve gamer hayati isleniyor.

Oyunda gerçek gücü arayanlarin tercihi Excalibur, yeni reklam filminde “Güç Sendeyse Oyunun Kontrolü de Sende” söylemiyle gücün hakimiyete dönüsmesini konu aliyor. Yenilikçi fikrin Gliese’ten çiktigi Haciyatmaz Film imzasini tasiyan reklam filminde yönetmen koltugunu alan Çagin Dizdar, “Senaryoyu okudugum anda sinemasina kapildim. Hikayede avatarin gözünden gamer’i görmek beni çok heyecanlandirdi. Peki avatarimiz biz oyunda degilken ne yapiyor. Ya o da bizim onu yönettigimiz gibi bizi yönetse ne olur. Bu sorularin cevabini canlandirmak çok keyifli bir yolculuktu” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA