Baskan Biyik Konsey Toplantisinda

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Erdogan Biyik, TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’nun ev sahipliginde TOBB’da gerçeklestirilen Ticaret ve Sanayi Odalari-Ticaret Odalari müsterek konsey toplantisina katildi.

Baskan Biyik Konsey Toplantisinda
Ticaret ve Sanayi Odalarinin temsil ettigi is insanlarinin, sorun ve taleplerinin ele alindigi konsey toplantisi hakkinda görüslerini dile getiren Düzce TSO Yönetim Kurulu Baskani Erdogan Biyik, “Dünya genelinde yasanan ekonomik sorunlar dolayisiyla ülkemiz de bu durumdan etkilenmekte ve özellikle sanayicilerimiz ekonomik dalgalanmalardan zarar görmektedir. TOBB Ticaret ve Sanayi Odalari konseyinde, üst birligimiz olan TOBB çatisi altinda, yasanan bu dalgalanmalardan is dünyasinin asgari düzeyde zarar görmesi için ilgili bakanliklara aktarilmak üzere taleplerimizi ilettik. Asgari ücret düzenlemeleri sonrasi hükümet tarafindan açiklanan isveren paketlerine ek olarak, özellikle sanayicilerin uygun finansman kaynaklarina erisimi konusunda çalismalar talep ettik. TOBB Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu, talep edilen tüm maddelerin ilgili kurum ve bakanliklara iletecegini ifade etti.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi olarak ilimizdeki istihdamin artmasi, üretimin aksamadan devam etmesi ve ilimizin gelisimini sürdürmesi amaciyla, sanayicilerimizin bizlere ilettikleri talepleri, tüm platformlarda dile getirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA