Önce Özür Dilettiler, Sonra Darp Ettiler

Sosyal medyaya yansiyan olayda 3 genç, parkta sikistirdiklari bir gence önce özür dilettiler, ardindan darp ettiler. Özür diletme ve saldiri aninin saniye saniye kaydedildigi görüntülerin Zonguldak’ta çekildigi ileri sürülürken, yapilan arastirmada olayin Bartin’da yasandigi ortaya çikti.

Önce Özür Dilettiler, Sonra Darp Ettiler
Sosyal medyada bazi hesaplardan paylasilan görüntülerde bir genç, özür diledigi 2 genç tarafindan darp edilirken, o anlarin ise bir baska kisi tarafindan video görüntüleri çekildi. Görüntülerde bir bankta oturan gencin önce isimler sayarak, bu kisilerden özür diledigi görüldü.

Özür dilemesinin hemen ardindan genç, iki genç tarafindan yumruk darbeleri ile darp edildi. Defalarca kez yumruk darbesi alan gencin o anlari ise cep telefonu kamerasi ile saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada ses getiren görüntüler bir süre sonra yayindan kaldirilirken, olayin yasandigi ileri sürülen Zonguldak’ta polis harekete geçti. Bartin’daki bazi sosyal medya adreslerinde de paylasilan görüntüler üzerine Bartin Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekipleri de harekete geçti. Bartin polisi yapilan arastirmada olayin Yali Sevgi Park’ta yasandigini ve olaya karisan gençlerin Ö.N., H.K. K.D. ve E.U oldugunu belirledi. Yasanan kavganin 2 gün önce meydana geldigini ögrenen Asayis Subesi ekipleri, olaya karisan biri magdur olmak üzere toplam 3 gencin de yasinin küçük oldugunu tespit etti. Asayis Subesi ve Çocuk Sube ekipleri, darp edilen Ö.N. ile darp eden H.K. ve K.D’nin avukat nezaretinde ifadelerini aldi. Videoyu çektigi ileri sürülen E.U. da polis tarafindan gözaltina alinirken, Ö.N’nin daha önce karistigi bir kavgada darp ettigi kisilerden özür dilettirildigi ve bu kavga nedeniyle darp edildigi kaydedildi.

Olaya karisan tüm gençlerin ise ifade ve islemlerinin ardindan serbest birakildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA