OKAF'24 10 Ocak'ta Açiliyor

Orta Karadeniz Kariyer Fuari (OKAF’24) kapilarini 10 Ocak Çarsamba günü ziyaretçilerine açacak.

OKAF'24 10 Ocak'ta Açiliyor
Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi’nin koordinasyonunda organize edilen OKAF’24, 10-11 Ocak Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerini agirlayacak. "Yetenek Her Yerde" temasi altinda ve "100 Yillik Mirasi Gelecege Tasi" mottosuyla düzenlenen fuarda Türkiye Kamu Basdenetçisi Seref Malkoç ve Savunma Sanayii Baskani Prof. Dr. Haluk Görgün’ün de katilarak bir konusma yapmasi planlandi.

OKAF’24, ögrenci ve mezunlari, sektör liderleri, Türkiye’nin en önde gelen kamu kurum ve kuruluslari, medyanin ve meslek örgütleriyle bir araya getirerek, niteliklerine ve kariyer planlarina uygun firsatlar sunmayi hedefliyor. Etkinlik, katilimcilara bilinçli kariyer hedefleri olusturma, niteliklerini gelistirme, sektör beklentilerine uygun donanima sahip olma ve basarili girisimci ve liderler ile temas kurma firsati verecek. Ayni zamanda, firmalar için nitelikli ögrenci ve mezunlarla dogrudan iletisim kurarak, is ve staj ihtiyaçlarina yönelik adaylari bulma imkani saglayacak.

OKAF’24 ayrica, sponsor firmalara özel görüsme odalari, etkinlik ve konferans salonlari tahsis ederek, kendi kariyer etkinliklerini düzenleme ve genis bir kitleye ulasma imkani sunacak. Böylelikle, bölgedeki tüm üniversitelerin basili ve görsel medya organlarinda yapilacak tanitim çalismalariyla, katilimci firmalarin ve kurumlarin tanitimini maksimize etmeyi amaçliyor. OKAF’24, Samsun sehri ve bölge üniversitelerindeki ögrencilerin sahip oldugu nitelikler ve firsatlar göz önünde bulunduruldugunda, sektörün ve ilgili tüm taraflarin yogun ilgi ve katilim gösterecegi bir etkinlik olarak öne çikiyor.
Kaynak: İHA