Salihli'de Taskin Önlemlerine Devam

MASKI Genel Müdürlügü olusabilecek yagislarda yasanabilecek muhtemel su taskinlarina karsi önlem almak amaciyla Salihli ilçesine bagli Eskicami, Saglik ve Aksoy mahallelerinde özellikle trafik akisinin yogun oldugu bölgelerde bulunan yagmursuyu izgaralarinda temizlik çalismasi gerçeklestirdi.

Salihli'de Taskin Önlemlerine Devam
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde ani ve yogun yagislardan kaynakli yasanabilecek su taskinlarina karsi yagmursuyu izgara temizliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan Salihli ilçesine bagli Eskicami, Saglik ve Aksoy mahallelerinde temizlik çalismasi gerçeklestirildi.

Ekipler özellikle trafik akisinin yogun oldugu bölgelerde bulunan yagmursuyu izgaralarinin iç kisimlarindaki kati atiklar ve çöpleri temizleyerek taskinlara karsi önlem aldi. Temizlik çalismalarinin ara vermeden sürdügünü belirten idare, yagmursuyu izgaralarinin çöp alani olmadigini hatirlatarak, vatandaslarin çöp atma konusunda daha duyarli davranmasi gerektigine vurgu yapti. Bölgede yasayan vatandaslar MASKI’nin çalismasini takdirle karsiladiklarini belirtti.

Kaynak: İHA