Emet Belediyesinden Alt Yapiya Dev Yatirim

Emet Belediyesince alt yapi çalismalari çerçevesinde 2023 yilinda cadde ve sokaklara yaklasik 100 bin metrekare asfalt atildigi, 40 bin metrekare alanda parke tasi döseme ve tamirat çalismasi yapildigi bildirildi.

Emet Belediyesinden Alt Yapiya Dev Yatirim
2023 yilinda birçok önemli projeye imza atan Emet Belediyesi özellikle alt yapiya yaptigi yatirimlarla dikkat çekiyor. Belediye tarafindan basta içme suyu olmak üzere vatandas odakli çalismalar gerçeklestirilmeye devam ediliyor.

“100 bin metrekare asfalt, 40 bin metrekare kilit tasi,10 bin metre bordür”

Emet Belediyesinin alt yapi çalismalari çerçevesinde 2023 yilinda cadde ve sokaklara yaklasik 100 bin metrekare asfalt atildi. Ayrica 40 bin metrekare alanda parke tasi döseme ve tamirat çalismalari yapilirken, 10 bin metre bordür döseme çalismasi gerçeklestirildi.

Yapilan çalismalar sonucu ilçedeki cadde ve sokaklar modern bir görünüme kavustu.

“Halkimiza en iyi hizmeti sunmak için çalisiyoruz”

Halka en iyi hizmeti sunmak için çalistiklarini söyleyen Emet Belediye Baskani Hüseyin Dogan, “ Ilçemizde alt yapi tamamen yenilendi. Biz gelecege yatirim yapiyoruz. Bizler her zaman ilçemizin gelecegini, vatandaslarimizin menfaatini düsündük. Bu çerçevede hizmetlerimizi araliksiz sürdürürken kaliteli bir hizmet ortaya koyduk. Insallah bundan sonrada kaliteli bir hizmet sunmaya ve ilçe halkimiza layik oldugu kaliteli hizmeti vermeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA