Baskan Çerçioglu'nun Rakibi 3. Kez 'Savas' Oldu

AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun karsisina 3. kez Mustafa Savas’i çikardi. Mustafa Savas’in aday olarak isminin açiklanmasinin ardindan gazetecilerin sorularini cevaplayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani ve Baskan adayi Özlem Çerçioglu, “Soru bildigimiz yerden geldi. Tarih tekerrürden ibaret. Umarim centilmence bir seçim geçer. 5 yil daha hizmete devam edecegiz” diye konustu.

Baskan Çerçioglu'nun Rakibi 3. Kez 'Savas' Oldu
Aydin Mimar Sinan Kapali Spor Salonu’nda oynanan Sultanlar Ligi maçini izleyen Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, maçin sonunda gazetecilerin sorularini cevapladi. Maç saatinde AK Parti’nin Aydin Büyüksehir Belediye Baskan adayi olarak 3. defa Mustafa Savas’i çikarmasi sosyal medyada da günün konusu oldu.

Art arda 3 seçimdir Aydin Büyüksehir Belediye Baskani seçilebilmek için Özlem Çerçioglu ile yarisan Mustafa Savas’in Aydin’a gelip seçim çalismalarina baslayacagi ögrenildi. En büyük temennisinin ‘demokrasi söleni içinde centilmence bir seçim’ oldugunu belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, 3 kez karsisina çikan rakibi Mustafa Savas için “Tarih tekerrürden ibaret” ifadelerine yer verdi.

Çerçioglu açiklamasinda, “Mustafa Savas bildigimiz bir kisi. Umarim seçim centilmence geçer. Daha önceki seçimlerde oldugu gibi iftira atmazlar. Biz Aydin’a Büyüksehir Belediyesi olarak 10 yildir hizmet veriyoruz. Bunu Aydin halkiyla beraber yaptik. Hizmetlerimize devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA