Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'OSB'deki Yolumuzu Piril Piril Yaptik'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, kentin Organize Sanayi Bölgesi’ne baglantida önemli ana arterlerinden biri olan ve gün içerisinde binlerce aracin geçis yaptigi Fatih Sultan Mehmet Bulvari’nda yapilan çalismalari yerinde inceledi.

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'OSB'deki Yolumuzu Piril Piril Yaptik'
Kayseri Büyüksehir Belediyesi ulasim konforunu arttiracak ve sürücülere daha güvenli ulasim imkâni taniyacak yatirimlarini sürdürüyor. Bu hedef istikametinde Fen Isleri Daire Baskanligi tarafindan kentin Organize Sanayi Bölgesi’ne baglantida önemli ana arterlerinden biri olan ve gün içerisinde binlerce aracin geçis yaptigi Fatih Sultan Mehmet Bulvari’nda ekonomik ömrünü tamamlayan asfalt kaplamalar sökülerek yenilenmesi yapildi. Bu çerçevesinde, ulasim alanindaki yatirim ile çalismalarina devam eden ve Organize Sanayi Bölgesi’ne ulasimda önemli bir güzergâh olan yolda incelemelerde bulunan Baskan Büyükkiliç’a teknik gezi sirasinda AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm ve Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Hasdal da eslik etti. Baskan Büyükkiliç, burada yaptigi açiklamada; "Organize Sanayimiz ile Altinoluk Mahallemizin arasindaki yolumuz ile ilgili yipranmadan kaynakli sikintilar vardi. Onu hem burada frezeleyip, hem de asfaltini sifirdan yapma suretiyle piril piril yolumuzu yaparak, bizi seven, güvenen, seçen is adamlarimiza, Kayseri’mizin güzel insanlarina layik olma yolunda hizmetlerimizi sürdürüyoruz” diye konustu.

Büyüksehir ekibine tesekkür eden Büyükkiliç, “Fen Isleri ekibimize ve degerli Genel Sekreterimizin kiymetli ekibine huzurlarinizda tesekkür ediyor, sehrimize hayirli ugurlu olsun diyor, ancak yollarin kalitesi standardi arttiginda süratler artmasin” dedi.

Dolu dolu bir dönem geçirdiklerini anlatan Büyükkiliç, “Cenab-i Allah nazarlardan saklasin, Allah’a sükürler olsun dolu dolu bir dönem yasadik. Dolu dolu hizmetlerimizi hemsehrilerimizle bulusturduk. Hiçbir mazerete siginmadik. Durmak yok, kosmaya devam. Allah utandirmasin” ifadelerini kullandi. AK Parti Il Baskani Fatih Üzüm de yeni yapilan yolu ‘kaymak gibi’ diye nitelendirerek, basta Baskan Büyükkiliç olmak üzere emegi geçen tüm personele tesekkür etti. Fen isleri ekiplerine tatli ikram eden Büyükkiliç, personele çalismalarinda kolayliklar diledi.

5 bin metreküp kazi ve 11 bin 500 ton sicak asfalt

Çalismaya organize gidis istikametinde trompet kavsaktan sonra baslanip, çalisma Sazyolu Caddesi dönüsüne kadar olan kisimda gelis gidis yenilenecek sekilde yapilirken, toplam çalisma yapilan uzunluk 2,6 kilometre ve gidis gelis olarak yenilendi. Çalisma çerçevesinde yolun tespit edilen kesimlerindeki asfalt kaplamalar asfalt kazima makineleri ile kazinip, kazilan asfalt tali yollar ve kirsal bölgelerde kullanilarak geri dönüsümü saglaniyor. Kazi islemi sonrasinda yol sicak asfalt yapilarak yenilenirken, bu çalismalar için 5 bin metreküp kazi ve 11 bin 500 ton sicak asfalt planlaniyor.
Kaynak: İHA