SMA'li Ecrin Için Balonlu Kutlama

Tekirdag’in Çerkezköy ilçesinde, SMA Tip 1 hastaligiyla mücadele eden 3 yasindaki Ecrin Yigit için gerekli olan 1 milyon 820 bin dolarin toplanmasi üzerine balonlu kutlama yapildi.

SMA'li Ecrin Için Balonlu Kutlama
Çerkezköy’de Zeliha-Zeydin Yigit çiftinin SMA Tip 1 hastaligiyla mücadele eden 3 yasindaki kizlari Ecrin Yigit için Tekirdag Valiliginin izniyle 2 yil önce baslatilan yardim kampanyasinda 1 milyon 820 bin dolar toplanarak tedavi için gerekli olan miktara ulasildi. Gen tedavisi için Yigit ailesi 12 Ocak’ta Dubai’ye gitmeden önce, kampanyaya destek verenler Cumhuriyet Meydani’nda toplanarak kutlama yapti. Çerkezköy ilçesi rihtimindan mor balonlar uçuruldu.

Çok mutlu oldugunu ifade eden Yigit çifti, kampanyaya destek verenlere tesekkür ederek, "Yavrumuza can suyu oldunuz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zorlugu basardik. Bundan sonraki süreçte kizimiz için sizlerden dualarinizi bekliyoruz" dedi.

Gönüllülerden Armagan Tas ise, "Çerkezköy halki Ecrin bebegimize destek oldu. Kampanyada en büyük destegi Zonguldak’tan aldik. Allah hepsinden milyonlarca kez razi olsun. Ecrin saglikli bir sekilde insallah Türkiye’ye dönecek" diye konustu.

Kaynak: İHA