Izmir'de Suç Örgütüne Operasyonda 2 Tutuklama Daha
Izmir’de vatandaslari is yerlerine ortak olma vaadiyle tuzaga düsüren, maddi durumu kötü ve zor durumda olan vatandaslardan; tehdit, baski ve zor kullanarak haksiz menfaat saglamaya çalisan suç örgütüne yönelik iki operasyonda 2 süpheli daha tutuklanirken, operasyon kapsaminda tutuklananlarin sayisi 5’e yükseldi.

Liderligini I.B.’nin yaptigi suç örgütünün, Menemen ve Foça ilçelerinde vatandaslari is yerlerine ortak olma vaadiyle tuzaga düsürdükleri, maddi durumu kötü ve zor durumda olan vatandaslardan; tehdit, baski ve zor kullanarak haksiz menfaat saglamaya çalistiklarinin tespit edildigi belirtildi.
2 tutuklama daha
Suç örgütüne yönelik düzenlenen son operasyonda gözaltina alinan 6 süpheli, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Hakim karsisina çikarilan süphelilerden 2’si tutuklanirken, 2’si adli kontrol sartiyla olmak üzere 4 süpheli serbest birakildi. Firari olan 1 süpheliyi yakalama çalismalarinin ise sürdügü kaydedildi.
