Karesi AK Parti Seçime Hazir

AK Parti Karesi Ilçe Baskani Hakan Aka, mart ayinda yapilacak olan yerel seçimlere hazir olduklarini ifade ederek, "Sandiklarimizla, müsahitlerimizle, avukatlarimizla yarin seçim olsa biz haziriz" dedi.

Karesi AK Parti Seçime Hazir
AK Parti Karesi Ilçe Baskani Hakan Aka, yapilacak yerel seçimleri degerlendirdi. Hederlerinin yüzde 60 ile sandiklari kazanmak oldugunu ifade eden Baskan Aka, "Biz Karesi teskilati olarak yönetimimizi kurduk ve o günden bu güne aktif ve heyecanli sekilde seçimlere hazirlaniyoruz. Karesi’de heyecan var, birliktelik var, beraberlik var. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan, adayimizi gösterdigi taktirde biz onun arkasindan yürüyecegiz. Son seçmen sayisi henüz belli degil. 189 bine yakin seçmen sayimiz var ki Balikesir’in en büyük ilçesi. Yüzde 60 ile kazanmayi hedefliyoruz. Belediyeyi almama sansimiz yok. Ancak çitayi da yukari çekmek istiyoruz" dedi.

Baskan Aka, sözlerine söyle devam etti: "Sandiklarimiz hazir, müsahitlerimiz hazir, avukatlarimiz hazir. Sandiklara sahip çikiyoruz ama diger cenah itici ve saldirici bir sekilde sahip çikiyor. Seçmenimiz magdur olmasin diyerek ve psikolojik baski kurulmasini önlemek için avukatlar görevlendirdik. Yarin seçim var deseler biz haziriz" dedi.

Isim vermeden muhalefeti elestirdi

Karesi AK Parti Ilçe Baskani hakan Aka, muhalefeti de isim vermeden elestirdi.

Aka, "Seçmeni kandirmaya çalisiyorlar. Kimse, insanlarin duygulari ile degerleri ile oynamamali. Herkes kimin ne oldugunu biliyor. Abdullah Öcalan’i sevenlerin burada milliyetçi, muhafazakar olmasi hos degil. Bunu tasvip etmiyoruz. Bu sekilde bizim seçmenlerimizin deger yargilari ile adeta alay ediliyor" dedi.

Kaynak: İHA