Kars Piril Piril Oluyor

Kars’ta “Estetik Sehir Aydinlatma ve Kavsak Düzenleme Projesi” hayata geçiyor.

Kars Piril Piril Oluyor
Vali/Belediye Baskan Vekili Ziya Polat’in “Daha Güzel ve Yasanabilir Bir Kars” talimatlari dogrultusunda Gazi Kars’in sehir kimligini güçlendirmek adina hazirlanan “Estetik Sehir Aydinlatma ve Kavsak Düzenleme Projesini” ile Kars bir baska güzel olacak.

Montaj çalismalarinin basladigi proje çerçevesinde kentin önemli cadde, kavsak ve Bedesten Bölgesi’nde eskimis ve kötü görüntüye neden olan aydinlatma direkleri sökülerek yerine özel tasarim modern ve estetik görüntülü yeni aydinlatma direklerinin montaji yapiliyor.

Gazi Kars’i sehir kimligine deger katacak proje çerçevesinde Kazimpasa Caddesi boyunca özel tasarim modern görünümlü led aydinlatma çalismasi, Atatürk Caddesi boyunca tarihi dokuya uygun özel tasarim led aydinlatma çalismasi Evliya Cami ve Bedesten Bölgesinde tarihi dokuya uygun özel tasarim led aydinlatma çalismasi, Havaalani kavsagina özel tasarim kis temali estetik kavsak aydinlatma çalismasi, Mihralibey Köprülü Kavsagina Özel Tasarim Ayyildiz motifli estetik kavsak aydinlatma çalismasi ve Bedesten Bölgesine özel tasarim Kars yazisi platformu yapiliyor. Proje Kazimpasa Caddesi’nde start aldi.
Kaynak: İHA