CHP Mugla Adayi Ahmet Aras'tan Açiklama

CHP’den Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Adayi gösterilen Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, sosyal medya hesabindan açiklama yapti.

CHP Mugla Adayi Ahmet Aras'tan Açiklama


CHP Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Adayi Ahmet Aras, yaptigi açiklamada Türk Silahli Kuvvetleri’nde 29 yil geçirdigini dile getirerek “Degerli Muglalilar merhaba. Türk Silahli Kuvvetleri çatisi altinda; 4 yili askeri lise, 4 yili harbiye ve 21 yili yöneticilik olmak üzere tam 29 yil geçiren ve bu sürenin her gününde; vatanini satmak için degil, korumak için yasamis bir Muglali olarak beni, önce hayata gözlerimi açtigim Bodrum’un "Belediye Baskan Adayligina" layik görerek onurlandiran, bugün ise Mugla’mizin "Büyüksehir Belediye Baskan Adayligi" ile gururlandiran Cumhuriyet Halk Partimize minnettarim. Bilinmesini isterim ki, Bodrum’dan Dalaman’a, Datça’dan Fethiye’ye, Kavaklidere’den Köycegiz’e, Marmaris’ten Mentese’ye, Milas’tan Ortaca’ya, Seydikemer’den Ula’ya ve Yatagan’a kadar, cennet Mugla’mizin her kösesini kendi evim gibi görmek, her Muglaliyi öz ailemden biri olarak kabul etmek, iyi ve kötü günlerinde daima yanlarinda olmak, haklarini korumak, vazgeçilmezim olacak” dedi.



“Simdi zaman, namuslu ve onurlu insanlarin eseri olan bu çok degerli kurumun degerine ve hizmetlerine deger katma zamanidir” diyerek açiklamasina devam eden Aras, “Simdi zaman, Mugla için, ülkemiz için deger üretenlerin yaninda olmak ve bu degerli insanlarin Belediyemizle ilgili ihtiyaçlarini ve sorunlarini, hizla karsilama zamanidir. Ve simdi zaman, geçmiste oldugu gibi bugün de dogal degerlerimizi parsel parsel satan, bu satislardan elde ettikleri gelirleri ise Mugla için degil, baska islerde kullananlarin ilaçli gazoz etkisindeki vaatlerinden, uzak durma zamanidir. Çünkü Mugla bizim yatirimlik arsamiz degil, elinde dogdugumuz, büyüdügümüz, anamiz. Dolayisiyla, Mugla’mizi ve öz ailem olarak kabul ettigim Muglalilarin haklarini korumak, mutlu yasamalarini saglamak, var oldugum sürece vazgeçilmezim olacak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA