Lapseki'de Alt Ve Üst Yapi Çalismalari Devam Ediyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde belediye ekipleri tarafindan alt ve üst yapi çalismalari devam ediyor.

Lapseki'de Alt Ve Üst Yapi Çalismalari Devam Ediyor
Lapseki Belediyesi, ilçe sakinlerine daha saglikli ve modern bir yasam alani sunmak amaciyla alt ve üst yapi çalismalarini titizlikle sürdürüyor. Belediye ekipleri, ilçenin çesitli bölgelerinde gerçeklestirilen çalismalarla, hemsehrilerine daha iyi bir yasam kalitesi sunmayi hedefliyor. Kökez mevkiinde, belediye ekipleri tarafindan tas döseme çalismalari baslatildi. Bu çalisma, hem yollarin dayanikliligini artirmayi hem de bölgenin estetik görünümünü iyilestirmeyi amaçliyor. Ayni zamanda, Yeni Kordon üzerinde yapilan çalismalarla sahil seridi güzellestirilirken, Dumlupinar Caddesi’nin trafige açilmasinin ardindan ise yagmur suyu hatti çalismalarina hiz verildi.

Bu, yagisli dönemlerde olusabilecek su birikintilerini önleyerek, altyapinin dayanikliligini artiriyor.

Dalyan-Bahçelievler bölgesinde de belediye ekipleri, tas döseme çalismalarina basladi.

Bu çalisma, bölgenin yollarini daha düzenli ve estetik bir hale getirmeyi amaçliyor. Belediye yetkilileri, yapilan bu çalismalarin ilçe genelindeki yasam kalitesini yükseltecegini ve Lapseki’nin daha güzel bir görünüme kavusacagini belirtiyor.

Lapseki Belediyesi, ilçenin her bir noktasinda gerçeklestirdigi projelerle sadece sehir estetigini degil, ayni zamanda yasam kalitesini de artirmayi hedefliyor. Yapilan bu çalismalar, ilçe sakinlerinin beklentilerini karsilamak ve modern bir yasam standardi sunmak adina önemli bir rol oynuyor.
Kaynak: İHA