Horozköy Caddesi Isil Isil Oldu

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, altyapisi, kaldirimlari, bordürü, aydinlatmasi ve sicak asfaltiyla bastan asagi yenilenen Horozköy Sehit Hasan Kuzu Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Horozköy Caddesi Isil Isil Oldu
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, prestij cadde çalismasi gerçeklestirilen Horozköy Sehit Hasan Kuzu Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarlari tarafindan çiçeklerle karsilanan Baskan Cengiz Ergün, MHP Grup Baskanvekili Erkan Akçay, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, Il Baskani Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocaklari Il Baskani Emirhan Sallitepe, MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, Büyüksehir Belediye Meclisi MHP Grup Baskanvekili Mehmet Güzgülü, Baskani Danismani Mimar Azmi Açikdil, Genel Sekreter Yardimcilari, Genel Müdür Yardimcilari, Büyüksehir ve MASKI Daire Baskanlari, Meclis Üyeleri, Maresal Fevzi Çakmak, Muradiye, Fatih, 50. Yil Mahalle Muhtarlari ve Yunusemre Muhtarlar Dernegi Baskani ile birlikte caddede incelemeler gerçeklestirdi. Altyapisiyla, kaldirimlariyla, bordürü, aydinlatmalari ve sicak asfaltiyla bastan asagi yenilenen caddedeki inceleme öncesinde kurban kesilerek dualar edildi.

“Hayirli ugurlu olsun”

Vatandaslara seslenen Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, “Horozköy tren yolundan baslayip, Pazar yerini geçtikten sonraki köprüye kadarki alanda yapmis oldugumuz cadde düzenlemeleri vesilesiyle buradayiz. Her seyden önce yapilan hizmetler Allah katinda kabul olsun. Vatandaslarimizin, çocuklarimizin bütün burada yasayan kardeslerimizin kendilerini daha huzurlu ve mutlu hissedebilmeleri için bu hizmetlerimizi gerçeklestirdik. Öncelikle yagmur suyu hatlarimizin tamamini yenilemelerini yaptik. Içme suyu hatlarini sifirdan yeniledik ve bütün apartmanlarin 30-40 yil öncesi yapilmis olan bransman hatlarinin yenilemelerini yaptik. Bir isi yaparken önce altyapisini bitirecegiz ki tekrar tekrar kazmayalim. Bu çalismalar tamamlandiktan sonra aydinlatma direklerimizin de hatlari çekildi ve aydinlatma lambalarimizi taktik. Kaldirim düzenlemelerini bitirdik ve arkasindan sicak asfaltimizi yaparak, seritlerimizi de çekerek çok daha güzel, modern bir Horozköy’e kavusturduk. Hayirli, ugurlu olsun, güle güle kullansin Horozköy’de yasayan kardeslerimiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Ergün’e tesekkür edip, çiçek takdim ettiler

Baskan Cengiz Ergün, sonrasinda Horozköy Sehit Hasan Kuzu Caddesi’nde gerçeklestirilen çalismalari yerinde inceledi. Incelemeleri esnasinda karsilastigi çocuklarla da yakindan ilgilenen Baskan Ergün, çocuklara top ve kirtasiye seti hediye etti. Vatandaslarla da bol bol sohbet eden Baskan Ergün, bol bol hatira fotografi çektirdi. 50. Yil Mahalle Muhtarligi’ni da ziyaret eden Baskan Ergün, ayni zamanda Halk Ozani olan Muhtar Erol Akar’in kendisi için yazdigi siiri dinledi. Baskan Ergün, daha sonra cadde üzerinde bulunan esnaflari da ziyaret etti. Esnaflara hayirli isler dileyen Baskan Cengiz Ergün, yapilan çalismalarin hayirli olmasini temenni etti. Vatandaslar ve esnaflar da çalismalar nedeniyle Baskan Ergün’e tesekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu. Tüm çalismalarin insan odakli oldugunu kaydeden Baskan Ergün, “Ailelerimiz, çocuklarimiz çok daha rahat ve huzurlu bir sekilde yürüyebilsin diye. Güle güle kullanin” dedi.



Muhtar Bedir Kiliç Baskan Ergün’e tesekkür etti

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, incelemelerinin ardindan Atatürk Mahalle Muhtari Bedir Kiliç ile de bir araya geldi. Çalismalar nedeniyle Baskan Cengiz Ergün’e tesekkür eden Muhtar Kiliç, “Yillardir talep ettigimiz iki önemli yatirimi bizlere kazandirdigi için Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün ve ekibine tesekkür ediyoruz. Horozköy semtimizin çok önemli bir ihtiyaci olan sumatik yükleme cihazimiz da kuruldu. Yine uzun zamandir talep ettigimiz sel ve yagmur suyu sorununu gidermek amaciyla yagmur suyu hatti ve izgaralar dösenesi ile Atatürk Mahallesi’nin su baskini riski en aza indirilmis oldu. Içme suyu bransmanlarimiz yenilendi. Kaldirim çalismalari, isiklandirmalari ve iki kat asfalt atilarak caddelerimiz prestij caddesine dönüstürülerek Horozköy halkimizin hizmetine sunuldu. Halkimiz adina yapilan hizmet ve yatirimlar için Cengiz Ergün Baskanimiza, degerli ekibine çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA